IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
Naš piko pa vsak večer ko se uležem take zganja,da je prav neprijetno...a je še od katere piko ali pikica tako živahna da boli ali pa je neprijetno,sploh okoli popka...
Tudi naš je zelo energičen

. Večkrat sem že rekla mojemu

, da ima naš Srečko noter nekaj ostrega, ali ima že zobe ali pa ima predolge nohte, ker občasno me tako zaboli, da imam občutek da me je "zarezal" od noter.
Večkrat se mi je pa zgodilo (predvsem, ko se preveč gibam), da me tako čudno zaboli, da se moram takoj vsesti in malo predihati.
Občasno pa imam občutek, da se kar malo bočno postavi in da mi bo trebuh samo še razneslo.
Imam pa zelo velikokrat popolnoma trd trebuh, tako da sem se že kar malo navadila na to.
Moj popek, je pa že cca. 2 meseca popolnoma napet, na zgornji strani se viha ven, na spodnji pa ga je tudi vedno manj, tako da bomo videli če bo ven stopil. Imam pa skoraj ves čas rahlo razboleno kožo okrog popka, ker izgleda, da je našemu

v napoto.
Lsica - EA je epiduralna analgezija.
Ovnica78 - dobrodošla med nami.
Sem mislila, da smo se že vse javile, pa je prav lepo videti, da se nam pridruži še kakšna nova.
kaminek - http://www.src.si/storitve/opla/izracun.asp - na tej strani, si lahko preračunaš bruto v neto. Procenti prispevkov so pa odvisni od višine plače, tako da ni točno določenih procentov, ki jih moraš odšteti od bruto, da dobiš neto.
Knutek - MŠ - pri nas (v Kranju) se moraš sam pozanimat za MŠ in se tudi sam prijavit.
Je pa izredna gneča, tako da predlagam, da se čimprej pozanimaš pri vas, da ne boste prepozni.
Uživajte v deževni sredi, jaz sem se ravno najedla jabolčnega štrudla, ki ga je moj dragi včeraj spekel.
Sedaj se pa počasi spravljam k učenju, čeprav kakšne posebne volje na žalost ni in ni.