Dober večer
Evo, danes je za mano en super pregled.
S tamalo je vse ok, se je obrnila, tako da me z nogicami brca v rebra. Čeprav še ima prostor, da se obrača. Upam, da ostane na glavici.
Hemoglobina sem imela 140, sladkorja 3,5, zredila pa sem se v točno 1 mesecu za 1 kg
ma sem ponosna na sebe, prav ne morem verjet, da ni šlo več gor
Moj me je peljal v kitajsko danes, mmmm kk je pasalo. Pa še v trgovino sma šla za jutrišnji piknik kupit (upam, da bo piknik, da vreme ne bo nagajalo). Moj je pa tak itak na šihtu, tak da boma z
sami .
Uh hormoni,
Sej se sploh ne poznam, en trenutek se smejim, ne mine sekunda, pa sem že slabe volje, pa bi se kregala, al pa jokala
Lsica, nč se se sekirat, to je vse normalno. Normalno, da se kopiči in enkrat udari ven. Pa strah pred novim, kot je majana napisala. Vse skupaj se nabira in nabira. Je pa boljše, da enkrat eksplodira, kot nikoli. Pa se potem verjetn tudi malo boljše počutiš. je tak?
Uh tile naši
so pa tut tapravi.
Mojega prosim, naj zloži cote s stojala, pa pravi če se mudi
(igra igrce na računalniku)
Rečem, da ne, ampak da naj čimprej, ker imam še za obesit eno rundo. Potem sem jih pa šla sama zlagat, pa pravi "če si rekla, da se ne mudi"...(prosila sem ga pa pred 2 urama, vmes pa posodo pomila in likala)....
Snoopyka, koliko tednov so ti zdj rekli, da si noseča?
Pa hvala za tortico.