writing-img

RE: REAKCIJA PO TRETJEM CEPLJENJU

clock-img

01.04.2009, 14:49

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

In v čem ti je poanta da poveš in potem nočeš povedat??
ja se vidi bluzenje v tri .....user posted image
ne,ravno nasprotno smešne ste ve

clock-img

01.04.2009, 14:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: karin412

Ah, če bi vedeli, koliko zdravnikov si da samo žig ali nalepko v knjižico! Pa je mir in nihče ne ve. Navadni smrtniki pa naj kar crknemo, če nam je prav.
Jaz pa otrok nisem dala cepiti in jih tudi ne bom.

..za te primere pa tudi jaz vem. tiste, ki sprašujete po imenu teh zdravnikov -  ste pa smešne, če mislite, da bomo povedali.

Sej sploh ni važno kdo je to. Posledice so kasneje,če do česa pride. Urgentne stvari in podobno. Piše tako, dejansko pa....sami s sabo se igrajo.

clock-img

01.04.2009, 15:12

clock-img

vandame

pencil-img

371

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: karin412

Ah, če bi vedeli, koliko zdravnikov si da samo žig ali nalepko v knjižico! Pa je mir in nihče ne ve. Navadni smrtniki pa naj kar crknemo, če nam je prav.
Jaz pa otrok nisem dala cepiti in jih tudi ne bom.

..za te primere pa tudi jaz vem. tiste, ki sprašujete po imenu teh zdravnikov -  ste pa smešne, če mislite, da bomo povedali.

Sej sploh ni važno kdo je to. Posledice so kasneje,če do česa pride. Urgentne stvari in podobno. Piše tako, dejansko pa....sami s sabo se igrajo.

Didlinaa  se strinjam s tabo. res ni važen keri sej če bo do kej prišlo (bog ne dej da bi) bodo sami nosil posledice.

clock-img

01.04.2009, 21:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.04.2009, 19:21

clock-img

nives180

pencil-img

22

Pojma nimam... kadar sem ga nazaj peljala po enem tednu mi je p. rekla, da je lahko kaj vzporedno s cepljenjem, kao, da ga lahko boli grlo in noče jesti!?!?LOL! Večje traparije nisem še slišala...... no in tak je bil odgovor, potem pa nimaš kaj praskat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem