Aj,ma ste face...res...trebušne mišice delajo od smeha!
Jaz sem prišla ravnokar s Kopra...sem bla v solariju-6.5 minutk...in zdej me kuha.
Zdaj gledam non stop na uro..namreč Neli je mojemu zaspala v avtu ob 19.50...jo je sam prenesu v sobo,jaz pa sem jo samo problekla. Nevem,če mi bo spala do jutra....
A mislite,da bo?
Lačna ni,...v vrtcu so jedli mineštro s koruzo,pa ribice s krompirjem in solatko,domov smo prišle je jedla fižolovko s kruhom,pol je prišu tati domov,je še enkrat jedla z njim,enako.
Še jutri delam zjutraj.Moj ima neko celodnevno srečanje lovskih družin...imajo veselico.Mora bit gor na koči že ob 10h.Tako,da bo pikico peljal v Koper k njegovi sestri,in sestrični Ajdi.Sej tam ji ni slabega,ker ima kompanijo od Ajde (4).Pol je reku moj nj. sestri,da če je lahko dol do nedelje zjutraj,praktično 24 ur.Samo meni se zdi,mal dolgo...pa ne v tem smislu,da ne bi Neli zdržala dol...ampak jaz...zadnje čase sem takooooo navezana nanjo,res.Prav ne morem jo dat stran od sebe... Mogoče,da grem po šihtu na kočo kako urico in jo grem pol po 17.uri iskat v Koper...nevem,bomo videli.
Nč,motorjev gonit zdej...tako rečte svojim

!!!Zdej treba

delat!!
Kolumbo...vidim,da si bla kr bajkersko usmerjena...lepo...smo že dve!

Mene pa so vedno crossi veselili,pa enduro varianta...res,ej nora sem bla!Ko sem začela žurat z mojim,to so bli celo poletje vsi moto zbori po Sloveniji naši.In to je blo še do mal časa nazaj...še noseča sem bla na dveh zborih.Ampak prišli smo z avtom...Sem vam že enkrat pisala o naših nesrečah,....No,tako da je moj reku,da do tistih let...na ta stara leta bo treba počakat in si potem kupit kako bolj izi varianto...