writing-img

RE: 7 mesečnik

clock-img

13.03.2009, 11:24

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Volga, meni si ti in tebi podobne antistres, ker takrat opazim, da sem res na višjem nivoju in sem zadovoljna. user posted image user posted image user posted image user posted image

A tako določimo nivoje?

clock-img

13.03.2009, 11:25

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Volga, meni si ti in tebi podobne antistres, ker takrat opazim, da sem res na višjem nivoju in sem zadovoljna. user posted image user posted image user posted image user posted image

A tako določimo nivoje?

ja, seveda, prek stresa. A nisi vedela? Moraš pa malo bolj natančno RR prebirat, marsikaj novega se izve takole user posted image

clock-img

13.03.2009, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.03.2009, 12:04

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Adijo pamet! user posted image  _rebeca_ daj prosim reči, da se hecaš, ker s takimi posti pa res pokažeš svoj nivo user posted image user posted image user posted image

kaj si ti nor, kake izjave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala, ker si mi polepšala dan user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 12:12

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ob vsem temle si bom sposodila podpis ene od vas: Živi in pusti živeti!
Dajte ga čimvečkrat prebrat. Tako tista, ki ga poseduje, kot še kdo drug.

suzy26, glede tvojih vprašanj sta ti pa maca m in kat007 lepo napisali user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 12:18

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kaj a to pomeni, da ne smeš nobene stvari replicirat in za nobeno stvar imeti svoje mnenje? Daj no..... get a life.....

clock-img

13.03.2009, 14:59

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kaj a to pomeni, da ne smeš nobene stvari replicirat in za nobeno stvar imeti svoje mnenje? Daj no..... get a life.....

Replicira se na dotično temo user posted image
"Get a life" ali "Živi in pusti živeti!" user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 15:13

clock-img

kat007

pencil-img

119

no verjamem, da si je suzy s temi odgovori blazno pomagala, predvsem Volgimi..
Suzy, sicer pa ne pasiram z palicnim mesalnickom, ampak pretlacim z vilicicami user posted image , pa nasi frajlici kar gre, ceprav je hrana v manjših KOSIH (no, kosckih) user posted image

clock-img

13.03.2009, 15:15

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: kat007
Suzy, sicer pa ne pasiram z palicnim mesalnickom, ampak pretlacim z vilicicami user posted image , pa nasi frajlici kar gre, ceprav je hrana v manjših KOSIH (no, kosckih) user posted image

Imaš prav, najbolje je najprej poskusiti, kako gre otročku s hrano, ki je samo pretlačena z vilicami. Šele če to res ne gre in ne gre, potem človek pač poseže po paličnem mešalniku user posted image

clock-img

13.03.2009, 16:12

clock-img

suzi26

pencil-img

93

suzy26, glede tvojih vprašanj sta ti pa maca m in kat007 lepo napisali user posted image user posted image
[/quote]

sej sem sam od njih zvedla,druge se tuki gor kregajo.
nisem vedla,da se bo taka debata tuki razvila,ampak ne o moji temi,ampak kar neki brezveze:)

clock-img

13.03.2009, 16:18

clock-img

suzi26

pencil-img

93

IZVIRNO SPOROČILO: kat007

Imaš prav, najbolje je najprej poskusiti, kako gre otročku s hrano, ki je samo pretlačena z vilicami. Šele če to res ne gre in ne gre, potem človek pač poseže po paličnem mešalniku user posted image

sej jst sem na začetku z vilčkami vse pretlačila,pa se mi je skor zadavu,tok da sem zdej pa s paličnim poskusila.
sam bom verjeten šla nazaj na vilčko,ker se more naučit tud drugačne oblike hrane(malo večji koščki).
tko,da še enkrat hvala za odgovore,predvsem volgine bom zelo upoštevala:))))

clock-img

30.03.2009, 20:03

clock-img

pikicai

pencil-img

203

la la la.....a sm to tud js narobe napisala......a bi mogla la-la-la.........dejmo se kregat ko je pa tak fajn.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2009, 23:52

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Sem vedla, da moram it na rr, kadar sem slabe volje... user posted image user posted image

clock-img

02.04.2009, 23:50

clock-img

pikicai

pencil-img

203

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sem vedla, da moram it na rr, kadar sem slabe volje... user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem