writing-img

RE: Voda za likanje

clock-img

18.03.2009, 07:58

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz pa imam kondenzacijski sušilec, vedno uporabljam tudi mehčalec, pa sušilec dela kot šus že vrsto let, imam pa tudi likalnik, samo likam ne user posted image . Dokler sem likala, sem pa tudi uporabljala vodo iz sušilca, zdaj pa jo uporabim samo še za rože.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

18.03.2009, 08:07

clock-img

Gilo

pencil-img

154

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jaz tut vodo iz sušilca uporabljam ... samo se pa v likalnik ne sme dajat vode iz sušilca, če je bil pri pranju uporabljen mehčalec (itak ni fino cunje z mehčalcem oprane v sušilca dajat, ker s tem ful podaljšaš čas sušenje in postopoma zapacaš sušilca ), ker ostanki mehčalca v vodi zabašejo likalnik.

Odvisno od sušilca. Meni v navodilih piše, da moram uporabljati mehčalec ali vsaj tiste listke, zaradi statične elektrike.

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

clock-img

18.03.2009, 10:06

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Uporabljam vodo iz sušilca že nekaj let in nikoli ni bilo nič narobe, bom pa res v bodoče vodo prefiltrirala.

clock-img

18.03.2009, 11:09

clock-img

Natyy

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: Janya

Kaj menite o tem, da bi uporabila vodo sušilca za likanje?

Vodo od sušilca za perilo uporabljam v navadnem likalniku in pa tudi v parnem čistilcu (Zepter v kombinaciji z likalnikom). V treh letih likalnik in parni čistilec delujeta brezhibno.

clock-img

23.03.2009, 21:21

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

V navodilih od našga bosch sušilca je pisalo da se te vode ne sme upor. za likanje.Ne vem zakaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem