writing-img

Barva fasade na hiši ???

clock-img

04.05.2005, 13:46

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz bi kombinirala svetlo rumeno in belo, ali pa svetlo modro ali pa krem.

clock-img

04.05.2005, 14:09

clock-img

Anonimen

Evo kanari gor - vseh 250 fotk pa ne morem gor zbasat - bo prehudo. Bom pa še Nizozemsko gor dala pa kake fejst naše primere.

Drugače za take stvari priporočam revijo HIŠE in revijo GRADBENIK. Ambient ni tok ok. Vse se dobi v vsaki knjižnici.

clock-img

04.05.2005, 14:14

clock-img

Anonimen

Naša je taka,da spada v okolje v katerem stoji.
Bela fasada opečnata streha,lesena rjava polkna pa ograja je rjava pa tudi venec okoli bajte pod streho je rjav.Zid okoli bajte je narejen iz kraškega plavega kamna(ni plave barve ampak tako se mu reče)

clock-img

04.05.2005, 14:17

clock-img

Anonimen

PikecO, naša je pa po petih kletih začela odpadat :zmeden2: Je delal en majstr brez računa, pol nimamo kej, ne? Kolk pa pride nova obična bela?

clock-img

04.05.2005, 14:26

clock-img

Anonimen

Al Bina ne vem. Bom doma pogledala v katalog. Pa boš zdržala do večera?:)-

clock-img

04.05.2005, 14:26

clock-img

Anonimen

Kaj pa so to pete kleti? Tega izraza pa ne poznam :)-:)-:)-:)-

clock-img

04.05.2005, 14:27

clock-img

Anonimen

Uf, če sem tolk časda, bom pa še par ur, ne? Ni :hudicek:

clock-img

04.05.2005, 14:28

clock-img

Anonimen

Kulare slike, matr ejga.

clock-img

04.05.2005, 14:31

clock-img

SKORPION

pencil-img

61

pikec0 a boš imela tudi kaj slik samo hiš - fasad? ;)

clock-img

04.05.2005, 14:34

clock-img

Anonimen

Ma ja sam mam doma na računalniku. Ne morem zdaj dirjat dam, služim soldke... :)-. Bom napopala zvečer. Tko k Al Bini.

clock-img

04.05.2005, 14:36

clock-img

Anonimen

pikec0 ful lepo:bravo:ampak a kdo sploh živi v njih?:zmeden2:Nekam pusto je brez naroda....al si pa slikala v zori,ko še vsi spijo:)-

clock-img

04.05.2005, 14:44

clock-img

Anonimen

Ne, zadeva je taka, da ljudje večino dneva preživijo noter kr je vroče k ****. Unioh taobljudenih pa gor nisem stavla.
Je pa res da mladina povečini čez teden živi v turističnih naseljih. V notranjosti ostajojo otroci in stari starši, ki jih čuvajo. V prostih dneh pa pridejo tudi starši. Je kar mal žalostno videt izgonotje ene cele generacije.
Samo je pa dobra stran tega, da so potem zaradi tega vasi res ful lepo zrihtane. Vsaka 'vukojebina' je spedenana vu nulo. :bravo::bravo::bravo:

clock-img

04.05.2005, 14:47

clock-img

Anonimen

Pol pa mormo tud naše kam spokat,da bo vse kot v škatlici doma in okolici--viš viš...dobra ideja:bravo::bravo::bravo::bravo:Pa če sem prou razumela pse na streho:zmeden2:tko,da mi noujo travo uničevali:)-:)-:)-

clock-img

04.05.2005, 14:51

clock-img

Anonimen

Srednja generacija dela v turiznu - itak. In v tem času žvijo v turističnih naseljih.
Jaz bi se takoj tja preselila. Stanovanja so ma ne pol cenej še več. :grrr::grrr::grrr:

clock-img

04.05.2005, 14:53

clock-img

Anonimen

Jest tudi---pejva!!!!!!!!!!!!;):bravo:9nebesa9nebesa

clock-img

04.05.2005, 15:01

clock-img

Anonimen

RUMENA!!!

Pri nas so zdajle en blok na novo prefarbal..in je fuull lepo!

lp,:fis:

clock-img

04.05.2005, 17:22

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Meni je všeč:hiša s svetlo rumeno fasado s temno zelenimi polknami ali pa svetlo roza fasada z belimi polknami!

clock-img

04.05.2005, 17:39

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Mi pa je še nimamo pa jo bomo sedaj začeli delati bo pa absulutno nežno marelična

clock-img

04.05.2005, 17:39

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Jaz pa prisegam na belo fasado, sledita pa ji kakšna šampanjec barva ali nežna vanilija z belimi obrobami okoli oken.

Moje mnenje je, da so te intenzivne barve fasad hitro minljive in se jih naveličaš, bela je pa le klasika, kombiniraš pa le obrobe oken.

Lep pozdrav vsem skupaj

clock-img

04.05.2005, 19:55

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Naša 100 let stara "utrdba" ima klasično bobrovec streno, fasada je srednje sica, okrog oken in vrat ter cokel je pa pobarvan lila, približno tale ton :angel:

Mi je pa u Pirničah svetska ena živo modra hiška...

clock-img

04.05.2005, 20:08

clock-img

Anonimen

....ja tudi tako se lahko ločiš od soseda. Jaz vem za eno hišo, ki ima pritličje rdeče, nadstropje modro in mansarni (2 štuk) bel - al kokrkoli pač že, tako da je slo zastava. :zmeden2:

O okusih ni da bi razpravljal. Se pa mora hiša v ruralnem okolju tudi vanj vkljapljat, v urbani sredi je lahko malo bolj free...
Ampak, kot sem že rekla vsake oči imajo svojega malarja.

Slikc pa ta moment ne bom stavla gor, ker gre k eni orto nevihti...

clock-img

04.05.2005, 20:58

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Mi imamo fasado živo rumeno-cool!!!!Moji starši imajo pa roza,naša Pia ji pravi kr barby hiša.
en lp :morje:D.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem