writing-img

RE: "vrnitev" novega avta

clock-img

18.03.2009, 15:41

clock-img

maca m

pencil-img

465

Midva sva imela še z vsakim avtom probleme, so bili pa po večini vsi stari.user posted image Sva imela cliota, golfa, megana, audija 80.....jih je bilo toliko, da sem že pozabila kaj vse sva že imela.user posted image user posted image user posted image

Sva si pa lani kupila mazdo 6, tri leta staro.  Zdaj jo imava 8m, edino kar sva menjala so brisalci. Super zadovoljna, upam da bo tako tudi ostalo. user posted image user posted image user posted image

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

18.03.2009, 16:02

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

obstajajo avti in obstaja Mercedes.

clock-img

18.03.2009, 19:24

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Viš kalbo, jest sem mela pa s Fiatom sranje user posted image user posted image user posted image  Z vsem ostalim pa ne...

Tud jest, brez skrbi. Sam so bli vsi stari 6+ let in vsi so mel prek 100 tisoč km

Zdej mam praktično novega, pa bomo vidluser posted image . Mi je naredil že nekaj sivih las, sam to so bli prej krivi na servisu, kot pa avto sam. No sej pravim, bomo vidl.

Če dobro pomislim, bi rekel tko: Če maš z avtom same težave, ne menjat znamke, ampak serviserja.

PS: Sam renault so za moje pojme še vedno jajcauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pač FIAT freakuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2009, 19:25

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

obstajajo avti in obstaja Mercedes.

...ki ni avtouser posted image

....ampak najdražja škatla na kolesihuser posted image

clock-img

18.03.2009, 22:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.03.2009, 22:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

se moram vmešat

zamenjajta avto in to še predno bodo čistil mašino...ali kar koli. Vstrajejta pri menjavi staro za novo, amapk ne za renoja. naj vama dajo neko odškodnino, pa kupita nov avto-seveda druge znamke 

no nekaj takega bi midva rada dosegla sam po moje se ne bo dal kr iz prve. poznaš postopek mogoče bol podrobno
ja ankcia človek nekaj pričakuje pa z večjo tehnologijo samo še slabše. pri yugutu si takoj vedu kaj ne štima, zdej pa...

Ni variante, da dobis izplacano odskodnino.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem