writing-img

RE: kako plonkati?

clock-img

19.03.2009, 13:13

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Jaz na faksu niti slucajno ne bi mela kakih plonkcev, ker vecina fajn nadzoruje dogajanje (tudi po 8 ljudi na en izpit). Pa sankcije so lahko kar hude.

user posted image user posted image  Mislim, a res nimajo kaj pametnejšega počet.

Mah, je res velika predavalnica pa ziher nas je bilo ene 200-300 (oz. bi najbrz viv vedla bolj tocno stevilko).

Aja, ups, nisem navajena na tok velike predavalnice user posted image

clock-img

19.03.2009, 13:29

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Une k nikol niste plonkale - nimate pojma, kok se naučiš medtem ko plonk ceglce pišeš. Zato ker 100x prebereš eno in isto stvar in jo potem skušaš skrajšat na un ceglc in tko naprj... Skratka, to je način učenja!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

19.03.2009, 18:58

clock-img

principessablu

pencil-img

449

se strinjam s tabo...itak majo pa preveč cajta,da sploh odpisujejo na nekaj kar niso bile vprašane...spraševala sem za mnenje ne pa zato da me kregate..vglavnem šlo je dobr..neki sem znala,neki plonkala in to je to za ta dnaruser posted image

clock-img

19.03.2009, 20:09

clock-img

Anonimen

hehe, jaz sem prfoksa, pa ne vem, če sem kater izpit pisala brez plonkanja user posted image  saj ni šlo toliko za to, da nisem nič znala, ampak, da sem dobila kakšno oceno višje, kot bi jo sicer user posted image  in če si ravno na meji med 5 in 6? zakaj pa ne user posted image

clock-img

19.03.2009, 20:19

clock-img

Anonimen

natasa77 redko katera prfoksa bi to priznala.user posted image

clock-img

19.03.2009, 20:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

natasa77 redko katera prfoksa bi to priznala.user posted image

Ja, ja, tudi prfoksi smo samo iz mesa in krvi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni