IZVIRNO SPOROČILO: S*
Chi_Pita, verjamem da si žalostna in razočarana, ampak že v 5, pa nikakor ni ŽE. Tukaj so punce, ki se za svojo
trudijo tudi po 10 let in to je, ne boš verjela že v 120 krogov, tako da... ne vrzi puške v koruzo.
Verjeti moraš, da nekje čaka
, ki nas bo prav vse nekoč osrečil, nekatere prej, nekatere kasneje,... samo obupat nikar.
Resnično ti želim, da bi kmalu zagledala tako željene
oz.
. pa srečno.
Chi_Pita - evo da ti še jaz malo dvignem moralo. vse je res kot ti je že povedala naša S*. ne obupaj tako hitro, sploh na že po 5.poskusu. veliko nas je tukaj gori ki se borimo za naše male

, že nekaj let , evo jaz naprimer se že trudim 17.let to je rekordnih 204. krog, kar ni malo, in še vedno vztrajama in ne obupama, kajti oba z mojim veva, da nama bo enkrat le uspelo, sicer nama je že pred 5.leti, vendar sem žal rodila mrtvega otročka pri 21.tednih, kar za naju ni bilo lahko, a vseeno še nisma obupala. dala sem skozi že ogromno preiskav, operacij in vsega tega zdaj pa sma v 5.postopku vse že lepo mimo samo čakamo še do torka kaj bo test pokazal.
zato le glavo pokonci, ozri se malo okoli na nas stare borke in s pozitivnimi mislimi naprej , pa bo ratalo, boš videla. tudi ti boš dočakala svojo srečo, kot vse me tukaj gor.
s tabo smo in rade te imamo....mučo fejst.....
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži