writing-img

RE: II pričakujemo maja 2009

clock-img

14.05.2009, 01:20

clock-img

pižmovka

pencil-img

302

Ojla! Še mal pa bom šla tut js lhk spat! Tuk da vas še pozdravim...
Aja m lhk katera pove, kj naj i mislim o mojem trebuhu ž nakaj ur imam tak čudn filing, kot da bi bil trebuh težak 50 kil! Tak nekak napihnjena sem...Pa ne mi rečt da morm na wcuser posted image ker sem blaže 2x pa to ni to...
Je to znak da prihaja user posted image al kej druzga... do sedaj se mi to še ni dogajalo!

No fsm!user posted image

clock-img

14.05.2009, 05:06

clock-img

sarar

pencil-img

1230

dobro jutro punce! jaz grem že na šiht, ve pa še najrž takooo sladko spančkate... blagor vam. prišla sem vas samo pozdravit in zaželet našima puncama, ki danes ne pričakujeta user posted image  da ostane belina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tretjinka, tale tvoj trebušček mi je pa sumljiv user posted image  tacga je imela moja frizerka, ki mi je včeraj sporočila veselo novičkouser posted image  tako da upam da bo pri tebi enako!user posted image user posted image user posted image
vsem puncam pa lep in uspešen dan!

clock-img

14.05.2009, 05:08

clock-img

sarar

pencil-img

1230

aja, pižmovka, maš tud ti tak trebušček? mogoče se pa tudi pri tebi kaj dogaja? upajmo in držim pesti user posted image user posted image user posted image
čaw

clock-img

14.05.2009, 06:12

clock-img

tweety83

pencil-img

784

user posted image Juuuuuuutroooooooooo!!!!!!!!!!

Evo mene - javljam vsem skupaj eno lepo lepo novičko - ker 12.05. ni in ni bilo gospe na obisk, smo počakali do včeraj, naredili test in glej ga glej - en lep plusek se je prikazal.  JUPIIIIIIIII!!!!!!!!
Tako se sedaj pridružujem klubuuser posted image , in seveda klubu navijačic za tiste ki še vedno čakate na štorkljo s pluskom.

Pa lep dan vsem skupaj!!!!

clock-img

14.05.2009, 06:20

clock-img

Anneri

pencil-img

74

tweety83user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moje še zaenkrat ni, je pa še malo zgodaj. Drugače sem jo vedno dobivala čez noč, prejšnji mesec je za dva dni prehitela in prišla čez dan. Tako, da lahko se še pojavi popoldan, ali pa komaj čez dva dni. Oz. SPLOH SE NE SME!user posted image

< Sporočilo je popravil Anneri -- 14.5.2009 6:21:00 >

clock-img

14.05.2009, 07:36

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

user posted image Juuuuuuutroooooooooo!!!!!!!!!!

Evo mene - javljam vsem skupaj eno lepo lepo novičko - ker 12.05. ni in ni bilo gospe na obisk, smo počakali do včeraj, naredili test in glej ga glej - en lep plusek se je prikazal.  JUPIIIIIIIII!!!!!!!!
Tako se sedaj pridružujem klubuuser posted image , in seveda klubu navijačic za tiste ki še vedno čakate na štorkljo s pluskom.

Pa lep dan vsem skupaj!!!!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2009, 07:39

clock-img

lan5

pencil-img

9

tweety83 super!
Čestitke in čim lepšo nosečnost!!!!!!!!!!!

Mene pa jutri čaka dan D, upam tudi na +++, vsaj tako je pokazalo predvčerajšnjim, ampak uradnega imam pa jutri.

lp

clock-img

14.05.2009, 07:49

clock-img

ziva1

pencil-img

455

tweety 83 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2009, 08:11

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

tweety83, čestitke user posted image user posted image user posted image  so bili kakšni znakci prisotni, ali ti je samo user posted image  zaostajala??

clock-img

14.05.2009, 08:15

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

tweety83 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko časa ste se pa trudili?

urši jutrčkauser posted image

clock-img

14.05.2009, 08:16

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

tiki, jutrčka tudi tebi user posted image  

clock-img

14.05.2009, 08:21

clock-img

S*

pencil-img

3006

tweety83 user posted image   user posted image   user posted image  iskrene čestitke!

clock-img

14.05.2009, 08:27

clock-img

Anonimen

tweety čestitkeuser posted image
jutro bejbe!
no dan se je že lepo začel ktera bo prevzela pobudo pa nadaljevala?
jaz pa čakam na sonček k morm it vn farbat k se mi glih da NOTuser posted image

clock-img

14.05.2009, 08:29

clock-img

Anneri

pencil-img

74

Punce, jaz mislim, da imamo +. Se je čisto na rahlo, ampak res na rahlo, tako, da se vidi res na svetlobi obarvala črtica. Bom počakala, če še bo malo potemnela pa slikam. Sploh se še ne upam veselit prehitro. Imam še en test doma, tako, da ga bom zjutraj delala.

clock-img

14.05.2009, 08:35

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

Tweety83 super ... čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nalina upam, da imaš prav user posted image ... in da dočakam spremembe ... take, ki si jih želim ... samo, da ne pride do kakšnih čudnih sprememb user posted image ... O kakšnih kristalčkih govoriš? Daj razloži malo, prosim ... ki me zanima

Še + hočem ta mesec ... punce navijam user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

14.05.2009, 08:38

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

Anneri juppiii ... to je to, jaz ti kar čestitam user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

14.05.2009, 08:41

clock-img

toba

pencil-img

263

Vsem novim user posted image  ČESTITAM, naj vaša nosečnost poteka čim lepše,
za ostale pa sedaj držim fige-mogoče bo to bolj pomagalo.
lp

clock-img

14.05.2009, 08:44

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

evo enega lepega jutrčka še od mene in poljubčke. vidim da se k'r dogaja. spet dobivamo noveuser posted image , tale maj je pa res plodenuser posted image

tweety83 - čestitke in lepo uživaj v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

14.05.2009, 08:47

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

IZVIRNO SPOROČILO: Anneri

Punce, jaz mislim, da imamo +. Se je čisto na rahlo, ampak res na rahlo, tako, da se vidi res na svetlobi obarvala črtica. Bom počakala, če še bo malo potemnela pa slikam. Sploh se še ne upam veselit prehitro. Imam še en test doma, tako, da ga bom zjutraj delala.

brez skrbi se lahko veseliš,ker si  sigurno noseča...tako je bilo tudi pri meni prvi dan čist na rahlo obarvan plusek...čestitkeuser posted image user posted image

clock-img

14.05.2009, 08:49

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

user posted image user posted image user posted image  za nove nosečke. 

Lepo sproščeno nosečnost vam želim in zdrave bebije!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

14.05.2009, 08:49

clock-img

krempelček

pencil-img

189

DOBRO JUTRO, ker sem ravno zasledila, da obstaja forum tudi zame, vam sporočam, da imam še 4 dni do konca, ja 18.5. 09 imam rok, komaj čakam...........................user posted image , da se naš fantek rodi. jupi jupi je je!!!user posted image samo, da jaz pričakujem v tretje že.........
Želim vam vsem puncam čimprejšnji, čimkrajši porod in lepe DOJENČKE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

clock-img

14.05.2009, 08:50

clock-img

Anneri

pencil-img

74

Ve tudi vidite čisto nežno črtico. V živo se zdaj že lepše vidi:

user posted image

tako, da mislim, da nama je uspelo še v 3.

clock-img

14.05.2009, 08:54

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

DOBRO JUTRO, ker sem ravno zasledila, da obstaja forum tudi zame, vam sporočam, da imam še 4 dni do konca, ja 18.5. 09 imam rok, komaj čakam...........................user posted image , da se naš fantek rodi. jupi jupi je je!!!user posted image samo, da jaz pričakujem v tretje že.........
Želim vam vsem puncam čimprejšnji, čimkrajši porod in lepe DOJENČKE!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Krempelček, lepo da si nas prišla pozdravit, ampak ti si že daleč, daleč pred nami!
Tukaj šele čakamo na pluske, pri tebi pa je že otroček čisto na izhodu.user posted image user posted image user posted image

Ampak želimo ti pa vseeno čim lažji porod in veliko lepih trenutkov s prihajajočim sinkom!

Tvoj forum pa je tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/m_4095946/mpage_198/key_/tm.htm

Drugače pa se lahko še tudi tukaj kaj oglasišuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

clock-img

14.05.2009, 08:56

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Anneriuser posted image user posted image user posted image

To je črtica! Čez kakšen dan bo močnejša, pri meni je bila tudi prvič komaj opazna!

clock-img

14.05.2009, 08:57

clock-img

Anneri

pencil-img

74

Punce, hvala za čestitke. Itak, da komaj pišem, ker se cela tresem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem