writing-img

RE: II pričakujemo maja 2009

clock-img

26.05.2009, 14:04

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

jaz tudi še čakam kaj bo user posted image
napihnjena sem kot balon, joškice bolijo, test - , user posted image  še ni, čeprav sem že 37 dan ciklusa, več kot do 32 pa nisem prišla še nikoli...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

clock-img

26.05.2009, 14:19

clock-img

zebra

pencil-img

138

Punce kje pa se drgač kupi ta krvomočnica....a se jo dobi v lekarni?

maussika jaz mislim da si imela o kasneje....pa zato zamuja in pol tudi če je ratalo še ne more biti test +....tako da vso srečoooo da je tvoj mesec majuser posted image

Mikralom super..user posted image user posted image user posted image , ful vesela zate...sedaj si pa že velik bolj mirna a ne...no vsaj jaz bi bila...po vseh mojih ss.....ih...

Tinkarčica držim pestke da ugledaš user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 14:21

clock-img

zebra

pencil-img

138

Hana  daj prosim povej mi a si imela kake znake kot pms al nič...no saj vem da je od punce do punce različno pa vseeno me zanima....
user posted image

clock-img

26.05.2009, 14:23

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

Miklarom čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Mausikaa za tebe pa močno stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

26.05.2009, 14:25

clock-img

pižmovka

pencil-img

302

Milkarom res super,  je vse ok. Najbrž je ful čarobno slišat še enga user posted image , ki raste v tebi!
A punce ne bi nabrale te krvomočnice na travniku in si jo osušile za čaj??? Drač se pa pomoje da dobit tud v lekarnah al pa mogoče v čajnicah in kakšnih bio prodajalnah ipd.

Še vedno čakamo in čakamo! (29. dan po user posted image )

clock-img

26.05.2009, 14:32

clock-img

S*

pencil-img

3006

evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  sem tako vesela zate.

clock-img

26.05.2009, 14:34

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  sem tako vesela zate.

jaz tudi ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeee ke lepo

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

26.05.2009, 14:34

clock-img

S*

pencil-img

3006

Krvomočnica se kupi v Sanolaborju, Maxiju, Cityarku... in najbrž še kje. Jaz jo sedaj pijem drugi mesec, bomo videli če bo kaj učinkauser posted image

clock-img

26.05.2009, 14:38

clock-img

Anonimen

miklaromček super za pregleduser posted image user posted image user posted image

evo pecivo spečeno jaz bom pa tud kmal k mam zdej pa v stanovanju 30 stopinjuser posted image kaj vse ne naredimo za svoje fante aneuser posted image

clock-img

26.05.2009, 14:46

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

hvala vsem za čestitke, in povem vam da se mi je kar kamen odvalil od srca, ko mi je rekla da je vse lepo in vredu, in ko sem videla kako mu lepo user posted image bije, so se mi kar solze ulile od sreče, in moj je bil tuidi cel presrečen, tak da srečni smouser posted image

larilu - a bi mi dala mal peciva za pokusit, se men lušta malouser posted image , kakšnega pa imaš

tudi pri nas je full vročinauser posted image , tak da za znoret, sam juter bo pa že hladneje, pa nam spet ne bo pasalouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

26.05.2009, 14:48

clock-img

Anonimen

jogurtovo pecivo gor sam dala pa jabolkove krhlje k drgač mi tamavči ne je jabolk,tko mi pa tko hitr pohrusta tko da treba se je znajdtuser posted image

clock-img

26.05.2009, 14:52

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

to pa je dober, pa še usvežujoče je, pridem takoj prihrani mi ga koščekuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

26.05.2009, 14:53

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image če boš hitra mi bo še uspelo drugače se pa itak da še zmeri novga narest,mi je pa res fajn k se hitr ga narediuser posted image

clock-img

26.05.2009, 15:09

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Dini te še tukaj prasam mogoče veš kaj je z Nončiko?

clock-img

26.05.2009, 15:54

clock-img

LUNA83

pencil-img

228

miklarom  juhuuhuh kako sem vesela da je vse okej in da si slišala srčeka,...uuu to mora bit sanjsko,...

uživajte v preostanku dneva,.jaz grem pa delat user posted image  papa

Čakamo +

clock-img

26.05.2009, 16:20

clock-img

witto

pencil-img

1014

bravo miklaromuser posted image user posted image user posted image ,zdaj pa uživajuser posted image

clock-img

26.05.2009, 17:02

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Zebrica, joškice so me bolele kot pred M, pa zdi se mi, da so večje, trše, bolj polne, pa take krče (ali je jejčnik špikal ali kar po celi maternici) sem mela oz. jih mam še zdaj cel čas, tako da sem že par dni z vložki okoli letala, ker sem mislila, da zdaj zdaj prideuser posted image . Za razliko od prejšnjega meseca, ko sem "vedela", da sem user posted image  (in seveda nisem bila). Ne vem, če se kaj za zanesti na te znake. Samo ukvarjaš se pol s tem pa upaš...

Kako je zdaj s tabo?

clock-img

26.05.2009, 17:18

clock-img

zebra

pencil-img

138

Fleki - urtikarija počasi izginja, vsaj nekaj dobrega.....user posted image ...kar se pa user posted image  tiče...pa je še ni na spregled ...križ me ubija...sam že cel dan neki pospravljam po bajti...pa delam...sam lečem iz konca v konc...tak da se bo do jutr ziher ulilo....

Rada bi da se že spuca ...če se more, pa gremo v nove bojeuser posted image

clock-img

26.05.2009, 17:52

clock-img

dini

pencil-img

3108

Nončika je že doma.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

26.05.2009, 19:25

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

hvala sem prebrala na drugi temi.

clock-img

26.05.2009, 19:32

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Nončika je že doma.user posted image

Kaj pa je z Nončiko? Kje je pa bla?

clock-img

26.05.2009, 19:55

clock-img

sarar

pencil-img

1230

miklarom, še jaz ti čestitam za super prvi pregled! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 20:18

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

tiki:hvala .
In kako si ti kaj meni ?Malo te berem tu ,veliko pa res nisem  na tej temi oz.skoraj na nobeni nisem več veliko ,saj se raje posvečam Aleksu.user posted image
miklarom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

Chi_Pita:hvala user posted image
zebra:krvomočnica.v lekarni Sanolabor
nončika:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.05.2009, 22:59

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Moje še ni,  tisti rjavi izcedek me mantra, da se mi ne vlije.

clock-img

27.05.2009, 00:11

clock-img

LUNA83

pencil-img

228

Dober večer, ali dobro jutro,.. evo mene sem prišla ravnokar iz službe,... jutri bi moja tečka ne smela prit user posted image  in zaenkrat ni še niti sledu o njej in naj tako tudi ostane,.. user posted image

Rahlo rahlo upam da je ne bo,..po drugi strani sem pa prepričana da bo prišla,..mah vsaj na smrt ne bom razočarana če pride,..

Vam javim kaj ju3!  Me muči da bi že zjutraj delala test če bi se kaj poznalo pa,..raje ne bom pojutrišnjem,..če je ne bo,...

Lahko noč vsem,..

Ali pa dobro jutro

Čakamo +

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem