writing-img

RE: Rotavirus

clock-img

21.03.2009, 11:59

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Jaz moje nisem dala cepit za nic. Apriori ne zagovarjam ne eno, ne drugo stran. Tveganje je povsod. Zagovarjam pa to, da se vsak stars pozanima o plusih in minusih in potem sele takole zavzeto razpravlja, kako zelo je to fajn. Ne pojdite za credo, informirajte se!
Se en link:
http://www.svood.org/

IZVIRNO SPOROČILO: Medeja75

Jaz moje nisem dala cepit za nic. Apriori ne zagovarjam ne eno, ne drugo stran. Tveganje je povsod. Zagovarjam pa to, da se vsak stars pozanima o plusih in minusih in potem sele takole zavzeto razpravlja, kako zelo je to fajn. Ne pojdite za credo, informirajte se!
Se en link:
http://www.svood.org/

Se podpišem!

sončnica

clock-img

21.03.2009, 17:01

clock-img

Bubble

pencil-img

20

Ja, smo že dobili prvi odmerek in nisem nič razmišljala o stranskih učinkih, ker če bi, bi se lahko preimenovala v pesimist. Nočem reči da me ne zanima ampak da če priporočajo najbrž ni tako slabo kajne? user posted image

clock-img

22.03.2009, 22:01

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

seveda priporočajo, fino je, če je populacija precepljena in veliko jih odnese brez posledice, ampak če tvoj otrok ne bi (ne bo) imel te sreče, si boš celo življenje očitala zakaj se o tem predhodno nisi informirala

Srečno

clock-img

22.03.2009, 22:44

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica

seveda priporočajo

$$$$$$$$$$$$$$$$...

clock-img

22.03.2009, 22:45

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

zato priporočajo.

clock-img

23.03.2009, 18:52

clock-img

suzanica

pencil-img

270

mi2 sva ga dala cepit. bolje preventiva kot kurativa, še posebej v vrtcu.

clock-img

04.04.2009, 22:27

clock-img

tašy

pencil-img

61

Če imaste možnost,da plačate cepivo,ne razmišljajte preveč ampak jih dajte cepit.V našem kraju je zaradi tega virusa umrla 18 mesečna punčka,njena sestra dvojčica pa je zelo bolna.user posted image Mislim,da ni hujšega v življenju,kot izgubiti otroka na tak način.

clock-img

04.04.2009, 22:28

clock-img

pipic

pencil-img

392

Imam možnost,pa ne bom cepilauser posted image

clock-img

05.04.2009, 21:36

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

IZVIRNO SPOROČILO: Anja24

Naslednji mesec nas čaka cepljenje...zanima me ali ste dale svoje user posted image  cepit proti rotavirusu ali ne? Ali je res tako nujno to cepljenje? Naj povem še to, da bo šla moja mala v vrtec pri enem letu oz. takrat ko bom dobila službo.

mi smo jo dali cepit, kljub temu da cepljenje ni nujno.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem