Triniti....sem videla na slikici da jo tehtate, potem verjetno veš koliko poje...glej naredi izračun, teža x 1.5 in ti pride koliko ml naj bi na dan pojedla, če pa dodajaš, oz.ne dojiš potem pa itak veš koliko poje. Hočem ti rečt to: Moja Naja, je spala skos. Brigalo jo je za moje polne joške, jaz pa nevedna kot sem bila, sem mislila da se v parih potegih naje, in da je sita...patronažna in zdr.pa so zagnali paniko, ker je teža obstala, oz.je šlo vse prepočasi...tvoja Tiana je stara 9 dni...mora imeti 7-8 obrokov...se pravi na tri ure, ampak če veš da se res naje takrat ko je treba, jo bi jaz pustila. Ravno zdaj mi je patronažna rekla, da je ena mamica tudi imela tak problem, zbujal se je
bolj poredko, ampak se je takrat podojil fuuul, in ji spraznil joje...jaz sem mojo zbujala in seveda je bila zaspana,,,,ne vem no...saj pravim, če misliš da se naje dovolj jo pusti, pač moje mnenje,,,saj veš kaj pravijo eni: SPANC JE VEČ KOT ŽGANC....
Zdaj pri Timonu imamo pa obraten problem- stalna lakota...ampak po kilaži čisto uredu napreduje, torej nima premalo.....
Smo boge mamice, a....ko bi rade vse najboljše za naše sončke..pa je to včasih res težko trezno razmisliti...zato pa , jaz sem tudi vesela, če mi katera tu na RR da svoje mnenje....