mama_milchy tudi naš je tak jedec, le da ga meni ni treba tehtat, ker smo na flaški
je pa tko, da mi včasih joka ker bi še (ponoči) in če mu dam še malo, potem čez kako uro joka ker je preveč...kaj je boljše zdaj , jok takoj in mi omaga ali potem...
Tasa tudi jaz že drugega perem in sem ravno ugotovila ko sem obešala, da sem si uničila eno majico, novo in KIKA...je šlo spredaj dol nekaj kar je bilo potiskano z živo roza, zdaj je pa na tem mestu taka umazano roza barva...sej še kar zgleda,,,bom videla kako bo ko bo suho..ja, in tudi jaz imam še en stroj, ampak črnih, pa morm še malo počakati, da napolnim stroj...
Jaz pa čakam odločbo za NAjin vrtec, še kar nismo dobili, ker je nek nov zakon , pa kar nekaj mutijo...plačujem pa po 170, mislim da pa bi zdej pošteno mogli dol past na lestvici, tako da upam da bo od januarja poračun
....
Mi2 nisva bila nič zunaj, je bil prej kopan, ko 2 dni ni bil...zdej pa spi...je jedel nazadnje ob 10.00ih....ma ne vem, bi ga najrajši zbudila, samo tako lepo aja....sej ga ne bom....