writing-img

RE: Aprilčice 2009- IV.del

clock-img

24.03.2009, 20:06

clock-img

klavdyk

pencil-img

506

sm pozabla napisat-izvide za streptokok

clock-img

24.03.2009, 20:12

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

a ve se še lahk za volan spravite???...jaz imam ful probleme...pri meni izgleda to tako...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz še lahko glavo obrnem user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

a ta je pa tudi noseč?user posted image user posted image

user posted image

ta ma 10erčke jutri ma pa rok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

veš včasih ti povejo, da bo izvid za teden dni je pa mogoče že drug dan napisan...sam da ne bi vsako uro klicarile nam tko rečejo...lahko pa je, da morajo to kam poslat, da pri vas tega ne delajo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

detelja:u koliko pomočnikovuser posted image user posted image user posted image user posted image no za lahko noč jih bom imela dovolj ,jutri zjutraj pa spet odliočnp pripravljen zajtrk in pomočniki user posted image user posted image user posted image oimaj čakam

Tko zdaj grem pa jaz tudi pod tuš in gledat na kanalu A  na kraju zločina k full rada gledam user posted image

nočko vsem in božajte bušije

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

24.03.2009, 20:13

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a ve se še lahk za volan spravite???...jaz imam ful probleme...pri meni izgleda to tako...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz še lahko glavo obrnem user posted image user posted image

no vidiš kako so včasih joškice nepraktične...pa kaj čemuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

clock-img

24.03.2009, 20:16

clock-img

detelja

pencil-img

4525

no, jaz grem tudi pred tv..pa upam, da ne bom zbolela me tko čudno boli grlo...želim vam lep večer fajn pančajte, fajn božajte buščije in bazite na njih...

za lahko noč pa še en angelček

user posted image

user posted image

clock-img

24.03.2009, 20:36

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Evo še nekaj pomočnikov za sladki nočko...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

clock-img

24.03.2009, 20:38

clock-img

jernejav

pencil-img

863

user posted image ni slikic...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

clock-img

24.03.2009, 20:39

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

samo tole vam še javim predno grem zares,sem prebrala na dvojčkih

Jutri ob 8 se moram zglasit tam, bodo naredili ctg in vaginalni pregled, pol se bodo pa odločili ali bodo jutri sprožili porod ali pa kak dan kasneje, bom pa definitivno ostala v porodnišnici. Računalnik sem spakirala tako da se bom pokorno javljala. Danes sem imela uz, teža, ki jo je napovedala moja ginekologinja ne bo držala, mala ima približno 2300 in v 14 dneh skoraj ni napredovala, ima pa že malo manj plodovnice. mali je pa prenizko in se ga ne da zmerit, pa tud pri ta mali je vse na približno ker sta preveč natlačena, da bi lahko meritve opravili. Je rekel, da nima smisla več mučit mamice in otrok in da bo akcija.

Punce se zadnjič se vam od doma s trebuščkom javljam. Z dragim se poslavljava od samskega življenja, imava še zadnjo večerjo brez otročkov. Pravkar se peče mlad krompirček, žrebičkov biftek, mladi šparglji, regrat in šampanjček. Naslednja skupnaj večerja bo pa še lepša, ker bosta najina škrata zraven. Bodite pridne jutri vam pa javim kaj bo novega.to je pa full lepo napisanouser posted image ,

dihamo s tabo in držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

24.03.2009, 20:40

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

halllooo punce

uuuuuu ste ble pa pridneuser posted image user posted image user posted image ...ste kr nekaj popisale, bom imela kaj za bratuser posted image .
Midva z dragim sva šla do cvetličarne po dve rožici in dva bona za nego....enega za mojo mami, drugega za user posted image  mamico.user posted image
No tudi meni je dragi kupil eno rožico, sem bila full veselauser posted image .
Potem pa sva šla še na solnograške žličnime mmmmmmm sem se tak napapala, da sem zdej ko lubenicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no bo pa jutri lahek zajtkuser posted image .
Zdej pa zopet cel postopek s hemeroidi....obkladki, mazanje, itd. pa mal vas bom prebralauser posted image

Jutri pa greva z dragim zjutraj še očetovstvo podpisat in pol mam vse razen napotnice za Puser posted image user posted image user posted image user posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

clock-img

24.03.2009, 20:42

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

to morate prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/seksa-v-spanju.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

24.03.2009, 20:43

clock-img

malcekvita

pencil-img

664

bravo vsem za dobro opravljene preglede user posted image
junona pri vas ste bli pa pridni, bravo. je ful dober občutek zdejle, ko veš, da maš stanovanje v nulo pospravljeno, kaj?user posted image
nena lena hvala za tisti post o vizualizaciji. se bom trudila bit čimbolj sproščena, da bo sinko čimlažje prišel na svet. bi te pa prosila, če mi na ZS pošlješ svoj porodni načrt, če ti ni problem user posted image
punce lepo pančkajte, se čujemo jutri

clock-img

24.03.2009, 20:43

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

samo tole vam še javim predno grem zares,sem prebrala na dvojčkih

Jutri ob 8 se moram zglasit tam, bodo naredili ctg in vaginalni pregled, pol se bodo pa odločili ali bodo jutri sprožili porod ali pa kak dan kasneje, bom pa definitivno ostala v porodnišnici. Računalnik sem spakirala tako da se bom pokorno javljala. Danes sem imela uz, teža, ki jo je napovedala moja ginekologinja ne bo držala, mala ima približno 2300 in v 14 dneh skoraj ni napredovala, ima pa že malo manj plodovnice. mali je pa prenizko in se ga ne da zmerit, pa tud pri ta mali je vse na približno ker sta preveč natlačena, da bi lahko meritve opravili. Je rekel, da nima smisla več mučit mamice in otrok in da bo akcija.

Punce se zadnjič se vam od doma s trebuščkom javljam. Z dragim se poslavljava od samskega življenja, imava še zadnjo večerjo brez otročkov. Pravkar se peče mlad krompirček, žrebičkov biftek, mladi šparglji, regrat in šampanjček. Naslednja skupnaj večerja bo pa še lepša, ker bosta najina škrata zraven. Bodite pridne jutri vam pa javim kaj bo novega.to je pa full lepo napisanouser posted image ,

dihamo s tabo in držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

IIIIIIIII tole je pa res lepo, drži se in naj t bo čim lažje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2009, 20:45

clock-img

ninica23

pencil-img

371

junona ali brigita23: mogoče katera ve,kdaj je jutri predavanje prihologinje v ZD celje? vsaj zdi se mi,da mi je rekla po telefonu,da je jutri,glede ure pa nimam pojma... user posted image
hvala in nočko vsem user posted image

clock-img

24.03.2009, 20:58

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

junona ali brigita23: mogoče katera ve,kdaj je jutri predavanje prihologinje v ZD celje? vsaj zdi se mi,da mi je rekla po telefonu,da je jutri,glede ure pa nimam pojma... user posted image

Ob 18. uri je. KAj se vidimo'user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

24.03.2009, 20:59

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

veš včasih ti povejo, da bo izvid za teden dni je pa mogoče že drug dan napisan...sam da ne bi vsako uro klicarile nam tko rečejo...lahko pa je, da morajo to kam poslat, da pri vas tega ne delajo...

Ja, to pa res. Ponavadi so izvidi hitro. Drugače pa sem js bris dala v sredo, v ponedeljek pa sem izvedela.

clock-img

24.03.2009, 20:59

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Detelja, če ne najdem triperesne, bom pa res prosila, če bi bila ti četrta.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 24.3.2009 21:03:28 >

clock-img

24.03.2009, 21:00

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

ob 18h... a greš? Jst bom videla kako bo z hemeroidiuser posted image

clock-img

24.03.2009, 21:01

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

jooo sem smotanauser posted image user posted image user posted image user posted image ...nisem videla da si že ti napisalauser posted image

clock-img

24.03.2009, 21:02

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Brigitka, kak lepo od dragega za rožico, ki jo je kupil rožici.user posted image

Kam sta šla to papat?user posted image Joj, sem radovedna.user posted image

Fajn porihtaj rito, upam, da ne bo preveč bolelo.

Jutri pa fajn uredita na CSD.
Dragega pozdravi.

clock-img

24.03.2009, 21:03

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

jooo sem smotanauser posted image user posted image user posted image user posted image ...nisem videla da si že ti napisalauser posted image

Bolje 2 odgovora kot nobeden, kajne?user posted image

clock-img

24.03.2009, 21:04

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Artičoka, želim ti vse naj naj.user posted image user posted image user posted image

Pa javi se še kaj.user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2009, 21:05

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor...

Maš prav,... sej danes še res ne smem, mam jutri še frizerja,... tak pol pa lahko, pa sej izponjujem normo :) 

A ti  ga imaš pa jutri ,jaz pa v čet.user posted image user posted image user posted image kam pa hodiš v CE kje

uuuuuuu sonček se bomo spedenal a??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jo mene tudi še čakauser posted image

clock-img

24.03.2009, 21:05

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

bravo vsem za dobro opravljene preglede
junona pri vas ste bli pa pridni, bravo. je ful dober občutek zdejle, ko veš, da maš stanovanje v nulo pospravljeno, kaj?
nena lena hvala za tisti post o vizualizaciji. se bom trudila bit čimbolj sproščena, da bo sinko čimlažje prišel na svet. bi te pa prosila, če mi na ZS pošlješ svoj porodni načrt, če ti ni problem
punce lepo pančkajte, se čujemo jutri

Joj, res je tak fajni občutek. Taka svežina...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem