Jutro!
Včeraj sem se samo malo javila, danes pa malo širše poročanje
Najprej L&L: Bogi mali nosek! Ampak otroci so res trpežni. Jaz vsakič skoraj omedlim, ko od sestrične tamala (3 leta in pol) rukne po tleh na polno - ona se pa samo pobere, reče "Av!" in leta naprej. Meni pa še 10 minut srce nabija kot bi šla na maraton ...
Včeraj je imel moj
rojstni dan, letala sva okoli familij, spet bizi dan. Še dekompresijo sem imela in potem "tečaj" previjanja - v bistvu je izpit za študentke babištva, kako lahko nekomu demonstrirajo pravilno previjanje, kopanje in oblačenje. Moram rečt, da sem imela kar tremo, hihi. Ampak je pa super, da te nekdo sproti popravi pa ti pove vse, res.
Predvčerajšnjim sva pa kupila akvarij. In ker je moj popoldan delal, sem prekuhala in znosila iz kuhinje v dnevno 120 L vode, pravi fitnes. Včeraj po
sem pa mislila, da grem direkt rodit. Tamala se tako premetava že od takrat, ne morem verjet. V sredo imam sicer CTG, pa bomo videli - če pridemo do tja. Včeraj sem dopolnila 37. teden, zdaj naj kar pade ven! Danes pa končno doma! Samo spat pa pospravljat pa kuhat še hodim domov, obup. Danes pa upam, da mi rata malo več počivat, pit malinov čaj, par stvari mam za zlikat ... Za kosilo imam regrat, mi ga je babi včeraj nabrala
Pa kako zelenjavno juhico, za ostalo pa še nimam idej. Pa dragemu z enodnevno zamudo spečem jagodno rulado, včeraj ni bilo časa.
Uživajte ... Tukaj je bilo zjutraj še nekaj sončka, zdaj je pa že bolj sivo spet. Pa mraz je! Sem morala vsa zelišča dat noter, zdaj mam pa džunglo v otroški sobi ...