IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
En skoraj nočen pozdrav,
lili82 - Čestitke
! Pa hvala za porodno zgodbo in kakšnega lepotca sta dobila
.
brigita23 - Če mi lahko daš mail, na katerem si naročila kremo, bo super. Hvala že vnaprej!
detelja - Jah, saj veš, kako postanemo babe zavistne, če na sceno pride takšna vroča bejba kot si ti na zadnji fotki.
Tako da malo me moraš razumet.
Jao, druga runda pomočnikov me je skoraj vrgla iz stola. Tista, ki se je začela z Murkom
. sam takoj vedela kam pes taco moli, ko si rekla kao, da nisem več tako seksi itd...še bolj sem samti mi mal preveč zavidaš
svetujem ti, da si pred rač. zmontiraš avtosedež pa se drugič dobr pripasaš, da te ne bo vrgl iz stola pa ne bo kakih poškodb...
Junona - A tebe bo tudi razneslo?
No, sva že dve. Mene bo prej še orng raztegnilo, zategnilo in nategnilo.
Ampak, če nam boš limala takšne večerje, se ne čudi, če bodo forenziki potem imeli malo težjo nalogo.
Pa čestitke za torbo za
! Jaz jo jutri sfiniširam, svojo pa med vikendom, tako da v nedeljo upam, da bom uradno 100% pripravljena za Rim. Jah, kaj bom pa pol počela?!
Tle na rr visela, kaj pa drugega
.
sonček85 - Uuu kakšna frizurca
! Pa da nam javiš, kako se je na preobrazbo odzval tvoj dragi.
jajčka - Ni kaj, danes je očitno Dan jajčk. Jaz sem jih tudi jedla.
Z motovilcem, zraven fižol, pa bučno olje ... njamsi. Tako je bilo dobro, da hočem jutri ponovitev.
Ne vem pa, kaj je krivo za ta jajčni napad: to, da se približuje Velika noč ali pomanjkanje
. Najbrž oboje, čeprav Freud bi gotovo bil za drugo varianto.
Oblačila iz P - Jaz bom imela kar trenirko, ki sem jo lahko nosila še v drugem mesecu nosečnosti. Se mi zdi, da se bom v trenirki najbolj komot počutila. Če pa bom še trebušasta, bom pa tisti "višek" nekako stlačila noter
.
Ravno poslušam glasbo, ki jo bom poslušala med porodom - sem si iz mojblinka potegnila 10 CD-jev naravnih zvokov divjine: deževni gozd, valovi, ptički, reka, nevihta ... Čim prej moram vse preposlušat, da izberem tistega, ki me bo najbolj umiril.
Mislim, da bo to kar reka ali valovi, abosolutno voda. Da med porodom prebudim primitivni del možganov in utišam svoj racio, saj Ina May Gaskin pravi, da naj se med porodom počutimo kot rojevajoče samice
. Upam, da mi moj dragi ne bo pobegnil ali se me odpovedal
.
Moj je ravno pokomentiral: A spet si na forumu?
Tako da je očitno čas, da se počasi poslovim. Lepo spančkajte, naj bo čim bolj mirna noč, pa se slišimo jutri. Tiste, ki imate jutri pregled, pa držim pesti, da bo vse ok.
Še Ela stiska svoje rokice
.
Lahko noč kmalu mamice,
NenaLena