IZVIRNO SPOROČILO: PENCA
Ja, se mi je zdel, da je monti dobr pri PCO. A misliš, da bi jaz tud mogla to prakticerat? Moj je vegetarjanc, pa itak jeva samo zelenjavo, največ omake in juhe. M mam redne, edino kar so se mi par let nazaj prestavile z 28 na 30 dni in postale bolj boleče
Hmmm....a ni tipičen znak PCO ravno neredne M? A ti imaš postavljeno to diagnozo? Kolikor vem je Monti dober za PCO (k so vmes tiste presnovne fore pa to), tko da ne vem, če bo tebi kaj hudo nucal. Boleče M pa - po mojem vedenju - vedo nakazovat endometriozo.
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
ha, ha, piše da ti mulc nagaja in da te zarad njega boli hrbtenica.. Je kej na tem?
ti, a veš da nič! Moram hitro trkat na les...

. Je pa res, da sem bolečin v hrbtenici bolj vajena kot ne, tko da približno vem, kako to zgleda. Da pa mali nagaja, to pa je blo jasno, še preden je začel brcati...kaj čmo, po očetu je
A si se spoprijateljila z stričkom M al ga še vedno postrani gledaš? Joj, mene tako matrajo tiste tvoje polnozrnate palačinke! Ni

, da si jih v kratkem ne naredim. Samo kaj, ko sem jih jaz vajena jesti z nutello...

...ne vem pa, kakšna je tista 'diabetična' - si jo že poskusla?
tečnobica, neeee.....ni šans, da te vržemo ven iz kluba! Kdor enkrat vstopi, izstopit ne more več

. P.S.: KLIČIIIII!!!!!! Nismo vsak dan mlajši.
Fargi, kako kaže?
lučka, a gresta z Nežo še na kakšen pregled okol te alergije?