Dobro jutro drage moje!
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
ja včeraj naj bi šli domov. ja, men se je ful zmatrana zdela...v primerjavi s ponedeljkom ko sva se videli...
A deeee... to pa je tko, če ne spiš...
Zdej že bolš zgledam, ko smo doma in mi moj dragi pomaga.
Ja, ja....sedaj boš pa rekla, da si slučajno pozabila dat puder gor, ko si priskakljala dol k
Fargi, kajne?
No, vsekakor
SMO TE POGREŠALE in res je lepo znova videt tistega mišončka tam na avatarju. Nobena izmed nas ne dvomi, da boš ti čisto dobro pedenala dva zakladka, ki sta ju dobila. Če ti bo pa kdaj hudo pa itak veš, kam se obrnit, da boš hitro potolažena.
Fargi, a si pripravljena, da boš jutri pa že srečka

? Še kaj bolečin?
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
No, a matazdaj vsaj že imena izbrana?

No, to razpravo in pogajanja pa bova verjetno prepustila za v porodnišnico

. Itak pa je moj naštudiral, da lahko še 30 dni po rojstvu določiš ime, če ne pa ti ga sodišče...tko, da je še cajt.
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
No, moja Neža je ba zdaj veliko bolje. Apetit in veselje do hrane je super, se je navadla na grenkobo. Pa še akutni dermatitis se ji je čez vikend vidno izboljšal, ni več rdečice, sa še na okoninah ma hrapovo kožo. Drugače je pa veliko bolje.

bravo Neža!!! A na teste ste že šle??
suzi, ti pa kmalu v akcijo!!! Pa to je super. Sem že tolk vesela in nestrpna, da začnemo še zate močno močno navijat. A se ti je z Montijem uspelo spoprijateljit??
PENCA, si že šla narest test? No, dajmo dajmo!!! Hitro nalulat en velik +!!!
tečnobica, ma kje pupa se ti skrivaš?
Nič, jaz se grem sedaj pogledat k G. Upam, da pove, koliko žive teže je pridelal naš poba, da se že sedaj pripravim na težkokategornika.