Joj joj punce kaj jaz to berem.
Takole vam bom rekla ne nasedajte ji punca ogromno stvari dobila podarjenih od dobrih ljudi in ona to večinoma prodaja in tako služi po vseh možnih forumih se vam zdi to res prav??'Pa ji nisem nevoščjiva niti najmanj ampak ni fer do drugih takih ki so res v stiski , želim povedat le to same pa razmislite je pa žalostno da ni dobrota nič cenjenauser posted image user posted image
zanimivo da je to edini post te uporabnice....
če že si sigurna da prodajam stvari ki so podarjene, zakaj se skrivaš?
moje ime je lidija, dobila sem res ogromno stvari podarjenih, ker sem sama s sinkom in ker sem bila pol leta brez kakršnega koli dohodka
nikoli nisem prodajala podarjenih stvari
v bistvu sem šele zdaj dala nekaj stvari v prodajo ker kupujem otroku avtosedež...
in kje je problem?
ravno včeraj sem oddala na pošto velk paket oblačilc, ki jih podarim!
eni uporabnici sem dala voziček ki sem ga šla iskat na drug konc slo na svoje stroške!
isti uporabnici sem podarila še ogromno teh stvari, novih
meni je tega res preveč
bodi ti sama z otrokom pa 300eur prihodka! a naj bolhe lovim po potepuških psih in kupujem z njimi hrano in plenice?????????????
in če bo še kakšna opazka....JAZ KO KAJ POTREBUJEM ZASE, TO POVEM!
tokrat prosim za sosedo
Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!
No in kako sedaj naprej
.Povej mi prosim njihov naslov na ZS,kajti sem iz Bele krajine in jih lahko obiščem
.
no super, a se lahko me dve nekje dobimo in skupaj obvladamo do konca da ne bom jaz obtožena za kakšne neumnosti?
Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!
zdaj je tudi meni tega dovolj.
Lidija zakaj se razburjaš če imaš čisto vest in še vedno mi nisi odgovorila zakaj so bile podarjene stvari v albumu druge uporabnice in po mojem učerajšnjem uprašanju zakaj nekdo drug prodaja podarjena oblačila si na hitro vse prestavila v svoj album ,umaknila oglase iz bolhe pa se ti zdi to fer do drugih ki so ti stvari podarili.Pa ne mi rečt da je bila pomota no saj nisem stara 5 let da me imaš dobesedno za norca.
Res je jaz sem ena tistih ki si ji podarila obleko za mojo večjo hči ,pa voziček tega se jaz ne sramujem priznat ,če misliš da dosežeš kaj s prijavo na policiji ti kar jaz se ne bojim
Datum: 24.03.09 22:09
Vleče tebe in vse ostalo.
99% kar ste oz. kar sem ji tudi jaz PODARILA ona prodaja.
Imela je tale album tudi na bolhi.
Sem šla prej gledat,pa ga je umaknila,ker se je očitno bala oz. je videla da si jo razkrinkala
Meni je vseeno .Vem da ji podarila več ne bom.Ker goljufa in laže.
Tudi tebi je lagala ,da je to zasebno.
Če bi bilo zasebno ne bi bilo tega albuma na bolhi,ne bi bile cene gor in ne bi potem ko bi stvar prodala slike premaknila v prodano.
Se pa že vidi ,da naklada 100 na h .
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!