Hey,
sam še to o gripi pa cepljenju, pol mam pa dost: kaja, če se kej zakomplicira ne odgovarja nihče drug kot jaz; sem pač ena izmed tistih "redkih" pri kateri je prišlo do neželenih komplikacij. Če se komplikacije pojavijo čez neki let, pa tega itak ne bo noben pripisoval temu cepivu, ker ne bo dokazljivo da je od njega. To je cel moj point - pač cepivo ni stestirano, ne poznajo se dolgoročne posledice, pika. Upam da vsi ostanemo zdravi
anuš, full fajn novica, da bo tvoj vsaj popoldne lahko pomagal! Zdej pa lahko v miru uživaš do konca nosečnosti
Elly70 welcome in čestitke za pričakovanega fantka! Kdaj maš pa rok?
ooo metkara...kriza. jst sm samo prehlajena pa sm čist sesuta, upam da boš kmal boljš!
uuu nivea, false alarm
bi nam kmal pobegnila med novemberke
ooo shi*, si sploh ne predstavljam da pridm na CTG in mi rečejo "ja gospa, rodili bomo"
po moje bi kr s postelje ušla...samo ne daleč, ker s tem trebuhom bi glih do vrat prišla.
maya, tale tvoja bolezen je trdovratna
men ponavad antibiotiki full hitro primejo... mogoče so tvoji bolj blagi zarad otročička
kdaj maš pa kako kontrolo pri zdravniku? jst bi kr poklicala pa povedala kako je z mano.
ej punce, sem pa enkrat totalno zbolela na Djerbi in so mi dali tak koktejl zdravil (penicilin plus še neki), da sm bla v pol ure kot nova - ne pretiravam, pol ure in bla sm OK (pač navidezno). In dol jih baje full filajo s temi "koktejli". Sem rekla - never again, rajš sm bolana 2 tedna pa lepo prebolim zadevo na naraven način. Ker ni glih normalno da maš vročino skor 40, pa ne morš stat, te grlo boli za znoret in si čist gotov, pol te pa špiknejo in si kr OK. Itak da sm pol še enkrat zbolela čez 1 teden.
Kri: nazadnje sm mela 133.
Tincy: ooo kakšne lepe krivuljice
bogica si že... jst mam take čist minimalčke, pa samo 2. ahhh...ti me boš prehitela veš
joj, sm šla gledat še ostale slikce in vidm tvoj buši - full je podoben mojemu, tam pri popku je mal raven in moj je glih tak!
pač najlepši buši ane
proti prehladu si pa jst pomagam s čaji z medom, mandarinami, plus vsak dan pojem tabletko supradyna (se priporoča njegovo jemanje v nosečnosti). Je sicer mal drag, stane 10 eur, majo ga v lekarni (noter maš full vitaminov in mineralov). Moj se pa fila s šumečkami...vsako jutro spije eno.
Otekanje: učer sm mela pa prvič prste na rokah kot čevapčiče
pol sm jih pa razmigala in je blo ok... o ful si ne želim zatekanja zdele na konc. Sej je sam še slabih 14 dni