Ali katera pozna košaro po imenu Mojzesova košara? Na netu sm našla spletno stran, kjer jo lahko kupiš in mi je full všeč. Pa me zanima če ma katera kakšne informacije o kvaliteti ipd. Najbrž jo bom kar naročila, ne še zdej ampak v poznejših mesecih, pa da vas mal povprašam o izkušnjah, predn oddam naročilo
sem šla pogledat kako to izgleda, nisem vedela, da se ji tak reče...midva sva tudi za najino prvo kupila pleteno košaro, ampak takšno, ki se psotavi na kolesa...sva jo dobila kar na tržnici pri prodajalcu suhe robe, mislim da je bla 25E...potem pa dokupila zraven še odejco, baldahin in oblogo...sem pa pozabila ceno...tudi zelo lepo pride...je pa aktualno le prve tri mesece, ker potem se je začela že tako premikati v njej, da je zaradi "škripanja" sama sebe zbujala...
zalbi- naj ti služba hitro mine
razprodaje - bila včeraj, razočarana

je ful stvari že prebranih...se pozna, da je večino trgovcev prej znižalo cene...ker dobila nisem praktično ničesar
shopgirl - pregled imam v četrtek, in upam da mi bo naredila morfologijo saj sem v 19. tednu...pa še moja dva srčka gresta zraven...
a toliko časa da traja v tujini...super...
kuhanje - vidim podobne simptome...jaz tudi kar ene specialitete ustvarjam in iščem nove recepte in pacam non stop...je pa vsaj pri meni tak da če kuham, potem sem že od vseh tistih vonjav in vmesnega poskušanja tak sita, da pol nimam več apetita...hihi, pa tolko več za mojga ostane...je kar precej časa vodil v velikosti trebuha
takole...grem še sama malo oči zapret predno se moja mala ne prebudi,
pa pa