Živjo, punce!
Mi smo preživeli tako lep vikend, da mi je prav hudo, ker je mimo. Zdaj pa veselo v nov delovni teden.
IZVIRNO SPOROČILO: marusi
terida: midva sva tudi neko tako varianto gledala najprej, potem sem pa jaz pri eni kolegici videla takšno varianto in jo je full pohvalila, da lahko še zdaj, ko ima mala že 2 leti, prebija normalno na njej.
Gotovo bo tudi vaša previjalna super
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl
Šivi: bolijo tko al drugače, če te oni prerežejo al če sama raztrgaš...to čist verjamem. Jst sm bolj mislila na raztrganine; ker če se sama raztrgaš se lahko precej več kot če bi te oni prerezali. Tko pravjo
Pol pa še več šivov dobiš...
Drugač pa poznam dve punci ki sta meli obe težek porod, ki sta mele poleg šivov, ko te že te bolijo, še nalomljeno trtico - awww
Ja, to pa je res, da naj bi bilo vse bolj "čisto", če te prerežejo kot če se sam raztrgaš. Se pa kar bojim vprašat, kaj se je dogajalo, da sta imeli tvoji kolegici nalomljeno trtico...
Mene so prejšnjič
bradavice kar konkretno bolele. Sem se mazala z lanolinom kot nora, pa ni nič pomagalo (no, mogoče je, samo potem ne vem kaj bi bilo brez njega!). Je pa res, da sem si začela mazat šele po porodu. Mogoče je za poskusit, da si mažem tudi prej... No, vsekakor se mi zdaj zdi še malo zgodaj. To bom počela potem, ko bom že na porodniški.
Tisti nastavki za bradavice pridejo res prav - ne vem kako bi lahko sploh dojila brez njih.
maya2, se strinjam, da je dojenje kar velika preizkušnja! Nočem nobene prvorodke strašit, v bistvu bi vam rada dala malo spodbude: tudi če bo hudo (zaradi bolečih bradavic ali pa

, ki noče ali pa ne zna lepo pit), vztrajajte in se zavedajte, da ni nobeni enostavno!

Je pa potem toliko bolj fajn, ko zadeva zlaufa, zato kar korajžno!!!
ammam, super, da sta toliko stvari dobila od žlahte!

Saj se nisem nikoli bolj konkretno pozanimala, a kako to, da imate zastonj dostavo od Ikee? A ni vseeno nekaj za plačat?
pipika 13, težave s prebavo imam tudi jaz. Najprej sem jih imela bolj na začetku nosečnosti in se je potem pomirilo, zdaj jih imam pa spet. Tudi meni teži, samo nimaš kaj dosti naredit. No, ja, saj si lahko pomagaš s prehrano ali dodatki, samo meni se zdi, da nič kaj dosti ne zaleže. Zdaj je pač vse drugače in se je treba s tem sprijaznit...
To, kar čutiš, so gotovo brce! Zato pa jih prvorodke čutijo kasneje - ker jih čutijo, a ne vedo, da je to to! Torej, če se nekaj "čudnega" dogaja znotraj tebe, so to gotovo brce, ne pa prebavne motnje ali kaj drugega. Lahko se jih torej že veseliš

Mene mali brca kot nor - večino časa tja nekam v notranje organe, da je prav tečno. Ampak je po drugi strani vseeno lepo

Zdaj, ko to pišem, me spet brca, lump mali!
anaj22,

za vašega bolančka!