IZVIRNO SPOROČILO: asso
Danes pa je Tarin šla celo brez njene račke (ki momogrede jo ne pusti doma tako zlahka). Si je spomnila pred avtom, da je pozabla in jo je hotela it iskat, ampak sem ji rekla, da je velika punca, da je ne rabi in je ostalo pri tem.
Seveda sem jaz račko že prej vzela in dala v torbico, da je ne vidi. Tako sem v vrtcu opozorila vzgojiteljico, da če bo kriza, da je v zainu od Nastie
Upam, da ne bo...
Jutro. Nekaj podobnega je bi lo pri nas. NIk je pustil flaškico doma in sem mu jo skrila v zainetto, če bo kakšna kriza. Je pa vzel s sabo za družbo en mali avtek.
Drugače je bilo tudi danes vse Ok. ALex je šel v vrtec kot,da pozna pot že par let. Pridno sta se usedla , se preobula. Le Nik je malo zajamral ko je moral v igralnico in potem ko ga je tati pustil. Malce je zajokal( no niti 30 sekund) in že je bilo OK. KAsneje je šel še tati malo pokukat in pravi,da so pridni in Alex že streže malico tudi Niku, kateri se vozi po igralnici z bičikleto.
V glavnem sem prav zadovoljna,da smo vse menjali s tako lahkoto.
Se spomnem ,da je bilo lani tisto novo uvajanje kar mučno ( res ,da so bili takrat še premajhni) .
NAVT, Nena...... poročajte še kaj.
NAVT: kako jih oblačiš? Jaz večinoma kupim isto ali vsaj podobno. Danes smo pa imeli kažin s čevlji. Nik je hotel tiste od Alexa in je rabilo kar nekaj časa ,da sta ga obula. Nogici pa nimata isti. Alex ima visok nart in rabi zelo odprte čevlje, drugemu pa gre vse gor.
LP