Ne sprašuj, ne bi rabu tolk ;)
Drgač sm ok ja, danes sicer malo nizek pritisk, moram it v kak bar na pravi čaj. Sta pa tamala takoj vidla, da nisem glih v redu, k sem tako napol ležala na stolu, je Diti takoj vprašala da kaj je in Draž, da če mi prinese vodo. Ma zlati
Imamo sonček in smo bli do zdej zunaj, sicer je tudi 3x že začelo in prenehalo deževat, zdej pa gremo v pralniico pobrat robo iz stroja in dat v sušilca, pol pa pridemo kuhat.
Smo pa včeraj dobili 1 novega cimra, okoli 60, je verjetno prišu na kako konferenco. Čez kaki 2 uri pride receptor, da pušča voda spodaj in glej ga zlomka, niti prišu, je že naredil poplavo. Je dal mleko hladit v lijak v kopalnici in pozabil zapret vodo in je poplavlo mu kopalnico in hodnik in puščalo spodaj k sosedom. Njega seveda ni blo doma, je blo samo pol viskija praznega na mizi. No, sigurno je spraznu ponoči še ostalo, ker je zjutraj kuhinja smrdela kot

, pa okno je pustil na stežaj odprto in je bil mraz zjutraj, pa še prepih skoui in skozi. Smo malo pojamrali in ga bojo verjetno danes preselili, čistilka in receptor niso mogli verjet, kako so sploh lahko 1 takega dali v apartma k majhnim otrokom, da mi bi pa mogli met svoje stanovenja. Jah, kot da ne vemo ;)