writing-img

RE: Južna Primorska 2.del

clock-img

03.12.2009, 09:44

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: n€na
austen, thaiss....kdaj danes kofi tajm

pri meni slabo kaže...

Thaiss:  jaz bi na tvojem mestu  prestavila, stanje itak se nebo spremenilo karkoli je

sej tako tudi jaz razmišljam

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

03.12.2009, 09:53

clock-img

n€na

pencil-img

2862

austen, thaiss....kdaj danes kofi tajm

pri meni slabo kaže...

pa lih danes ko mam jaz viška cajtauser posted image user posted image ...nimam neke gužveuser posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 09:54

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

dajte  mi  kakšno dobro stran o pobarvankah,,,..... prosim

http://www.bbc.co.uk/cbeebies/printables/printcolour/
http://www.otrokoskop.si/main/cat/70
http://www.piki.si/pobarvanke.htm
http://www.coloringpages.net/
http://www.coloring-kids.com/
http://www.zastonj.info/
http://www.coloriez.com/coloriage.html

sicer pa vpišeš v strica googla http://www.lmgtfy.com/?q=coloring+pages

clock-img

03.12.2009, 12:33

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

nova gripa - se bo katera cepla??? Mene je danes kar malo streslo, ker je od sodelavke mož umrl zaradi gripeuser posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 12:40

clock-img

n€na

pencil-img

2862

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

nova gripa - se bo katera cepla??? Mene je danes kar malo streslo, ker je od sodelavke mož umrl zaradi gripeuser posted image user posted image

fa.k.....zdej pa res ne vem več kaj naj si mislim o tej gripiuser posted image user posted image ....čeprav je pa po nekih raziskavah umrljivost za novo gripo enaka kot pri navadni gribi..samo, da zaradi navadne gripe ne delajo halojauser posted image user posted image user posted image

kaj zdej punce, se ne bomo nič srečale na pijački za konec leta??

a se dobimo v Primaveri v soboto 12.12.2009...je še ravno dovolj časa za si splanirat prosto popoldneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 12:59

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

fa.k.....zdej pa res ne vem več kaj naj si mislim o tej gripiuser posted image user posted image ....čeprav je pa po nekih raziskavah umrljivost za novo gripo enaka kot pri navadni gribi..samo, da zaradi navadne gripe ne delajo halojauser posted image user posted image user posted image se strinjam, razlika pa je tudi da se je ta razpasla v pandemijo, kar pomeni da je je dosti več oz. hitreje napreduje-se prenaša kot epidemija.

kaj zdej punce, se ne bomo nič srečale na pijački za konec leta??

a se dobimo v Primaveri v soboto 12.12.2009...je še ravno dovolj časa za si splanirat prosto popoldneuser posted image user posted image user posted image

lahko!!!! user posted image user posted image user posted image
...vsaj ena ki ni ignorirala mojega posta user posted image

clock-img

03.12.2009, 13:12

clock-img

n€na

pencil-img

2862

lahko!!!!
...vsaj ena ki ni ignorirala mojega posta

Sva že dveuser posted image user posted image

No sedaj se pa lepo po vrsti dajte na seznam...uro se pa bomo že zmenile, verjetno pa pred 21 uro odpade.....

thais, če se nobena ne javi greva pa samiuser posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 14:49

clock-img

asso

pencil-img

3700

lahko!!!!
...vsaj ena ki ni ignorirala mojega posta

Sva že dveuser posted image user posted image

No sedaj se pa lepo po vrsti dajte na seznam...uro se pa bomo že zmenile, verjetno pa pred 21 uro odpade.....

thais, če se nobena ne javi greva pa samiuser posted image user posted image

Jaz žal ne morem... vikendi so za familjo rezervirani user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

03.12.2009, 15:02

clock-img

asso

pencil-img

3700

Nova gripa? Mah, veliko panike se dela okrog nje... res, da se lahko razvije v kar koli, ampak z skoraj vsako boleznijo je tako, da se zna zakomplicirati...
Jaz se cepla absolutno ne bom, zdravilo ni niti najmanj preiskušeno oz. preiskušeno je, ampak dolgoročne posledice niso še znane tako, da... pač bom prepustila toku, da pelje kot ima za peljat...
Poznam jih kar precej, ki so zboleli tako, da... pravijo, da ni take panike.

clock-img

04.12.2009, 07:12

clock-img

n€na

pencil-img

2862

Dobro jutro!!

Upam, da se ne bo ponovil včerajšnji dan...ker, če nimam nič konkretnega se mi vleeeeeeečeuser posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 07:29

clock-img

NAVT

pencil-img

713

NAVT- imaš ZS

Al ga ni al ga pa ne najdem user posted image

clock-img

04.12.2009, 07:34

clock-img

zrak

pencil-img

1566

Mislim, da ni poglaviten vzrok smrti gripa, ampak pljučnica in pljuča so mu počila in nazadnje je dobil še gripo.. Se pa širijo info, da je umrl zaradi gripe... Zdrav 30 letnik težko umre zaradi gripe..
Vprašaj osebnega zdravnika ,, če ti svetuje cepljenje in boš dobila odgovor , da NE.-.

Glede srečanja, bi tudi jaz raje med tednom, sploh decembra... 21 ura pa se mi zdi prepoznauser posted image user posted image .. jaz sem krepko na toplem ob tej uri...

clock-img

04.12.2009, 07:57

clock-img

n€na

pencil-img

2862

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

NAVT- imaš ZS

na vrhu levo ti zraven napisa MOJA RINGARAJA utripa kuverta...

...upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

clock-img

04.12.2009, 08:25

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Mislim, da ni poglaviten vzrok smrti gripa, ampak pljučnica in pljuča so mu počila in nazadnje je dobil še gripo.. Se pa širijo info, da je umrl zaradi gripe... Zdrav 30 letnik težko umre zaradi gripe..
Vprašaj osebnega zdravnika ,, če ti svetuje cepljenje in boš dobila odgovor , da NE.-.Jaz sem iak PROTI, ker zdravilo ni preiskušeno, tako da svojega dr. sploh za mnenje ne bom vprašala.

jaz sem govorila z A prejšnji teden ko je bil še v Izoli in ni bilo nobenih znakov pljučnice, ampak potrjena gripa...je pa res da je bil en teden doma slab, zdravnik ga ni hotel sprejet, dokler ni ona popi**la in ga sama skipala v bolnico...in stanje je bilo že kritično.
Mene jezi to, da zdravniki kar vse po telefonu odpikajo. Moj oče je bil tudi cel teden slab, visoka vročina itd in so ga kar po telefonu odpravli da je nova gripauser posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 08:25

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

NAVT- imaš ZS

na vrhu levo ti zraven napisa MOJA RINGARAJA utripa kuverta...

...upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

NAVT- si našla?

clock-img

04.12.2009, 08:41

clock-img

n€na

pencil-img

2862

Moj oče je bil tudi cel teden slab, visoka vročina itd in so ga kar po telefonu odpravli da je nova gripa

res ne vem, kako lahko kar po telefonu diagnozo postavijo...po možnosti kar sestreuser posted image user posted image user posted image

je pa res da je bil en teden doma slab, zdravnik ga ni hotel sprejet, dokler ni ona popi**la in ga sama skipala v bolnico...in stanje je bilo že kritično.

tega pa niti ne bim komentirala...tu bi se lahko iskala morebitna odgovornostuser posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 09:02

clock-img

zrak

pencil-img

1566

Vprašaj osebnega zdravnika ,, če ti svetuje cepljenje in boš dobila odgovor , da NE.-.Jaz sem iak PROTI, ker zdravilo ni preiskušeno, tako da svojega dr. sploh za mnenje ne bom vprašala.

jaz sem govorila z A prejšnji teden ko je bil še v Izoli in ni bilo nobenih znakov pljučnice, ampak potrjena gripa...je pa res da je bil en teden doma slab, zdravnik ga ni hotel sprejet, dokler ni ona popi**la in ga sama skipala v bolnico...in stanje je bilo že kritično.
Mene jezi to, da zdravniki kar vse po telefonu odpikajo. Moj oče je bil tudi cel teden slab, visoka vročina itd in so ga kar po telefonu odpravli da je nova gripauser posted image user posted image

Ja to sem pa že slišala... tudi pri otrocih...

clock-img

04.12.2009, 09:13

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

je pa res da je bil en teden doma slab, zdravnik ga ni hotel sprejet, dokler ni ona popi**la in ga sama skipala v bolnico...in stanje je bilo že kritično.

tega pa niti ne bim komentirala...tu bi se lahko iskala morebitna odgovornostuser posted image user posted image

itak v zdravstvu nikoli nihče ne prevzame odgovornost....žalostno ampak res

clock-img

04.12.2009, 09:27

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jutro,

končno petek in Miklavž pred nami :)

ja, spet ta nova gripa... jaz pravim tako, pri vsaki bolezni se lahko zakomplicira, če se ima za zakomplicirat. Pač, če je taka usoda... boh pomagi...
To pa, da doktorji nočejo sprejemat je pa res žalostno... sicer je dosti na nas samih, da če vidimo, da nismo v redu in ali naši bližji, če te nočejo sprejet se obleči in pojdi... magari ponoči na urgenco, če je treba... to ne smejo odklonit!

clock-img

04.12.2009, 09:49

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

in, bo nosil kej naokoli Miklavž???
jaz nisem še ničesar kupla, pomoje bom šla danes po službi, ma nimam idejeuser posted image

clock-img

04.12.2009, 09:58

clock-img

zrak

pencil-img

1566

jaz nisem še ničesar kupla, pomoje bom šla danes po službi, ma nimam idejeuser posted image

mandrine, jabolka, kakije, suho sadje, in kak želiran bombon.....

clock-img

04.12.2009, 10:25

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

sem se odločla da mu bo knjigico prinesel, bomboni pri nas niso aktualni, mogoče kake brusnice in kinder jajček
kaj pa druga dva moža?

clock-img

04.12.2009, 10:48

clock-img

n€na

pencil-img

2862

sem se odločla da mu bo knjigico prinesel, bomboni pri nas niso aktualni, mogoče kake brusnice in kinder jajček
kaj pa druga dva moža?

pri nas bo samo miklavž...drugih dveh mož ne bo...ker da za vsakega moža kaj kupim se spufamuser posted image user posted image

bo pa Zala dobila knjigico, kinder jajček in mandarine...ostali otroci pa kakšno malenkost, mandarine in kinder jajček...darilo bo pa v vrednosti do 10€...pa zlata šiba ne sme manjkati user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 11:15

clock-img

austen

pencil-img

582

oj
dobri možje.....pri nas bojo hodli vsi trijeuser posted image ...... nosili pa bolj kot ne malenkosti. Pri nonah pa pri eni Miklavž pri drugi pa DM

babji večer......meni 12.12. ustreza, mi pa ustreza tudi kak drugi dan.....se prilagajamuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem