IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Thaiss, kaj ti bi mogoče kakšne čepke iz une jibbiz strani (al kaj je že). Pa bi lahko skupi naročile... Imam pa enega takšnega fantovskega zate (en fantek z nogometno žogo) sem ga včeraj slučajno našla v predalu in sem dala mojmu, da preda tvojmu tastu, ampak je ostal doma... Sem ga dobila 1x zraven falših Crocs. V priliki ti ga prinesem, glede na to, da je Matia tako navdušen.
o grazie
bi naročila ja...sam mi slabo kaže da bom crocse naročila
Why? Zakaj jih ne bi naročila... jaz čakam še une Scobydoo... oziroma bom (verjetno še v tem mesecu) naročila na crocs.eu, lahko se uštuliš

Sej, če bi bila zate številka tam, ki sem jaz naročala te bi podrocala, ampak tam gre tako hitro, da če nisi v tisti sekundi. Tako, da sem se edino z Melo zmenla, da naroči ene za Vala, da ne bo bužec bos...

Še dobro, da ima mičkeno nogo...
Evo, zdej pa bi lahko šla domov, kaj pravite? Itak v treh dneh sem pridelala 4 nadure. Aja, pa še šefu moram dat listek za ponedeljek za koriščenje nadur.
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Asso jaz bi tudi naročila une jibitz, sem namreč par dni nazaj naročila Crocse zase in za fanta, pa bi bilo lepo kaj imet gor.
Ja no, že če si naročala pa naš bi lahko podreznila, če še katera od nas kaj rabi... Namreč tudi jaz se pripravljam za naročit, in če me bi kdo podreznil se bi verjetno uštulila