IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
Ma ne mi reč, da Matia zna jit na veliko kolo. Mi smo na tistih ta malih in ne znamo še poganjat. Alex včasih malo pedalira in pol se ustavi in gre dol s kolesa. Nik pa še ne obvlada in se samo vozi. Je pa Alex talent za avtek na baterijo ,nik pa samo poriva...
Na pravem kolesu se dosti lažje naučijo pedalirat kot na trikolesniku. Edino, če je trikolesnik tisti železni bolj močen bolj stabilen, ker na plastičnem se nikoli ne naučijo. Vsaj moje se nista, ko pa sta dobile tistega železnega pa sta se takoj. Zdej imata oba pravega in tudi trikolesnik in poganjalec sta še aktualna.
Mi pa smo danes preživeli super kosilo v družbi sosedov

in smo bili tako zmantrani, da smo spanje potegnili do 16.30... no, jaz sem se že ob 15.30 zbudila punci pa smo mi zbudili, ker če ne bi kar še spali. Pa Tarin že pred pol ure je govorila ninat
Faza zakaj pa pride kar zgodaj ja... ali pa sploh ne pride

Pri Tarin je zdej Kaj je to... milijonkrat na dan. Danes pa je pol popoldneva govorila: me je piču omar... Joj, je ena velika klepetulja, jaz sem pa mislila, da z nje ne bo nič

Zdej pa se ji je odprlo in že ene tri tedne samo bluzi... seveda pol jo ne zastopimo, ampak iz nič je par besed kar lepo začela govorit in vsak dan je kakšna več...
Zdej pa grem še pod tuš in kasneje malo uživat... sem pa danes tudi piškote (linške) pekla

Sicer vse skupaj delam že tri dni (v četrtek maso, včeraj sem iz tega naredila borovničevo pito in danes so prišli končno na vrsto piškoti

)
Allo uživajte