IZVIRNO SPOROČILO: nati45
punce pozdravljene po dooooooooooolgem času!
redno sem vas brala in sledila kaj se z vami dogaja, vendar se nekako nisem pridruževala debatam, ker ve se že tolk med sabo pogovarjate, kot ta prave prijateljice, da je meni zelo težko zraven se priključit...
mogoče zveni malo neumno, vendar tako se jaz počutim.
jaz sem v redu, še vedno 2v1. med tem časom, ko se nisem javljala, sem izvedela, da bomo dobili
.
moji kg so trenutno na plus 11, obseg trebuščka pa je 110 cm. naslednji pregled imam 15.4.
nič, zaenkrat toliko z moje strani, grem počasi pod tuš in nato ninat. bodite lepo in se pišemo še kaj!
oooooooooo, full lepo da si se malo oglasila... je prov osvežitev k še kakšna kej napiše... drgač mi stare koke samo bedarije čvekamo, samo

nam gre po glavi, pa radiatorčki, pa torte... še naprej se kaj javljaj... čestitke za pregled in seveda
evo sem pa drgač že od 6h pokoncm nisem mogla nazaj zaspat.. ni se mi dal pa tud do pc-ja pridt.. tko da sem ležala na kavču in se crkljala z mačkom
mam pa zdej glih delavce na parceli... kopljejo za elekrtiko... bi jih mogla neki vprašat, če mi še en drevo porušijo z bagrom, samo baje bo problemk so albanci in noben ne zastopi... jz pa tud ne pričam njihovo
zajtrk sm kr 2 kosa potice pojedla in jogurt, pa banano
mani a pa ti to kej prodajaš?? ti bi lahk s tem full služla... dobre skodelice
petrazg

za nakazilo denarja
plača blagor... jz jo mam šele 15 v mesecu.. bom mogla še mal počakat
katmat kdo pa je tvoja najljubša šefica