Lep sončen dan majčice!
Danes ste pa razposajene kot pomladne rožce
.
Jaz sem že eno rundo opravkov dala skos; sem lepo postrižena in pripravljena za našega
.
Sem se naročila ob 8h, pa sem bla ob 9h že fertik. Ni lepšega, kot da si takoj na vrsti. Drugače sem pa že bila v nabavi za fasungo, pa v Vogele sem šla po ene copate za babico od lubija, ko bo imela RD kmalu, sebi sem kupila ene lepe bele gamaše za v P v Deichmanu, pa spodnje gatke za v P sem kupla, bom imela še nekaj svojih za rezervo.
No popoldan pa grema z lubim k prijateljici na kapučino, pol pa čem it v BC kupit banico+stojalo+previjalno podlogo.
Pa še navadne ToTo tetra plenice za široko povijanje čem kupit 10 kosov, kje so najcenejše? A v DMu jih tud imajo?
Zdaj sem pa dala kosilo kuhat...se kr samo kuha; goveji gulaž + makarone zame, za lubija kruh, ko ma tk najraje pa solatko zravn obvezno. Brez tega ne gre.
Zdaj sem pa pojedla en kos pice, ko je ostala od včeraj; ko nobena ni šla pomagat jest
.
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Jutro...
valda bo sporočilo zdaj prijelo...
hvala za namig o nakazilu...je kar lepa novica za začetek dneva.
Razmišljam, da bi šla malo v knjižnico. Je katera brala Modrost rojevanja? Kaj pa se še kaj splača prebrat? Na splošno mislim...
Jaz sem jo prebrala, pa še ducat ostalih tud. Po pravici, je in ni. Malo preveč opevan je naravni način rojevanja, preveč vsiljivo se mi zdi vse skup; pa vse porodnice so imele lahke porode, brez velikih bolečin, itd.

No, če si zelo zelo velik pristaš naravnega poroda, pol le vzem in preberi. Jaz sem malo več pričakovala od te knjige. Na koncu so mi te zgodbe že prav na živce šle, sem odložila knjigo 30 strani pred koncem.