IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
blueeyes itak, da je prav, da si šla v p!!! eh, me je tvoja zgodba spomnila na vse neprijetnosti porodnišnice. jaz ne bom šla brez mojega moža nikamor tokrat, pa če rodim na hodniku. pa ta vagianlni pregled odprtosti je meni naredila g pri prejšnjem pregledu - in ne, naj NE bi bolel
. je rahlo neprijeten, malo morda zaboli, ampak če se le malo potrudi pregledovalec, je ćisto ok. tako da to se ji le ni dalo vzeti 5 sekund več časa. ti pa lahko babica s posebno tehniko pomaga odpret maternični vrat, ko si že pripravljena na porod, in to potem boli. samo takrat te itak vse boli, pa še skrajša ti čas bolečih popadkov, tako da ni panike.
Kje si pa bila?
ja no, upam da se ne bo več ponovilo.... sem bla pa to v LJ porodnišnici... itak, kje pa drugje... sam tm majo tko lepe načine pregledov.,... al pa jih mam samo jz
katmat vidim da si postala prava
he he, bomo vidli ko se bo kej uresničilo... a naredimo eno stavnico??
cveka sej prejšnjič k sem bla pa pr njemu pa ni bil praznik

ampak čist navaden dan... mogoče ga je pa motilo k je bil petek
sem zdej glih položnice plačevala prek klika... joj me kr srce zaboli pol k pogledam stanje po končanemu delu
Tanja_ men je bla una zelena res všeč... pa vprašam mojga za mnenje in mi reče, kup kr hočeš... kerokol barvo... ti si itak za take drekaste zelene barve

men je pa všeč glih zarad tega k poživi
copka kdaj pa maš zdej naslednji pregled?? jz ga mam v ponedeljek, spet ob 13h
ttmmbb ja, očitno sama nisem dost velik bedat, pa sem pol res pravi magnet za njih... torej punce izogibajte se me

o knjigi pritožb in pohval pa raj ne bi... k bi jo zažgal k bi vidl kaj bi notr spisala...
spanje sem spala od 22 pa do 3h, šla na wc in zaspala nazaj do 9h... tko da sem spočita
pokica_ hvala za dobrote... še dobr da sem se glih najedla... pa me spet mika tista pot do hladilnika

ja poročaj če ti je odtekla voda... upam da ni kej tko lažnega kot pri meni.. javi sae kakšni na sms če greš v P in boš notr ostala
elyy zdej čakam na pregled v ponedeljek, da me ponovno ona vaginalno pregleda... da vidim kaj bo ona rekla... pa da vidim kakšne so to bolečine... če so ble te v P res potrebne
petra a moja G ni nč rekla... sem ji pa povedala dobesedno kakšen kreten je ta dr pa se je tko smejala... najprej je kr odprta usta mela, ni mogla vrjet... sm tud nje rekla da nočm več nonebih pregledov v P... da hočm v P samo še rodit in ne na nobene preglede