24.04.2009, 09:06
17244
z veseljem...
pa nč naj te ne bo strah...sej bo tvoj zraven pa bo vse vredu...prepusti se toku dogajanj...ko se bo enkrat začelo boš pozabila na strah...predvsem ti polagam na srce da poslušaj babco in boš videla da bo lažje...
Hvala, sj mi res drugega ne preostane. Napeta ne bom smela bit, k pol bo še slabše in se odpirala nebom,...babico boma pa itak oba poslušala, sam da bo čimhitreje šlo skos.
Ampak ti še vseeno dajem prednost,...si le 3 tedne v vodstvu pred mano.
lake pr nas je pa takle sonček, da kr peče v učke!
Hehe ...jaz sem včeraj mojmu rekla da mam popadke, ker sem jih tud mela in sem mislila resno...pa je kr cel pobledel od strahu, češ kao,...da se zajebavam
. Mislim da bo res panika našim moškim, ko bo šlo pa res zares. Že vidim kako bo bled
, še hujš kot včeraj! Sam pol si pa res cele dneve sama doma, če tako pozno prihaja domov....ma sj jaz sem zadnje cajte že tud vajena da ga ni domov pred 17-18h. Ampak mu je blo včeraj dovolj vsega skup, pa je šel kar ob redni uri domov. Bo pa sigurno spet danes podaljšal!
ja sej vem ti kr še počaki kakšen teden vsaj do 37 t
Mojga je tud danes malo zadelo...sem se ponoči brcnla v postlo ko sem šla na wc pa sm zavpila auuu...moj pa pokonci da če me kej boli a je treba it...
...jaz sem se mu tako smejala,ubošček...hehe 
sta doma.Bo že.Vas pridem kasneje pošpegat.
, ko v Merkurju nimajo niti ene samcate