writing-img

RE: Majčice 2009 - 4. del

clock-img

31.03.2009, 11:39

clock-img

gala

pencil-img

301

Joj Blueeyes, spet nam ki ne smemo user posted image , sline cediš. No ja, vsaj gledat še smemo. Še dobro, da mam nizek pritiskuser posted image user posted image user posted image . Moj najdražji je bolj okrogel (kar se od dobrega kuharja tudi pričakuje) pa moram priznat, da se je veliko bolj prijetno h šlaufkom stisnit kot pa na take radiatorčke, sej bi bila vsa ožuljena user posted image user posted image user posted image .
Copate sem jaz v prordnišnici imela kar navadne (tiste ta cotkane z medvedki od Alenke), pa so bili čisto ok, tuši pa nikoli niso bili krvavi ali kako drugače umazani. Odvisno je tudi od žensk, ki so tedaj v porodnišnici, saj je logično, da za sabo počistiš.
Kje pa je KatMat danes? Je včeraj preveč proslavljala?

clock-img

31.03.2009, 11:40

clock-img

vanilla

pencil-img

875

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
maja1488 sem kr pogledala se enkrat ko sem brala tvoj post!2.770g???moja piska je mela zanc se manj kot 1,5kg kako je to mozno????

user posted image , hehe, to sm tut jaz pogledla debelo user posted image . Moja je prejšn teden na pregledu mela nekje med 2300 in 2400 grami - bila pa sem noseča 34 tednov.

clock-img

31.03.2009, 11:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

o jest pa ga zrentam za dobr dnar!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
sam bi mogle bit fajn bogate...to je dobra roba

clock-img

31.03.2009, 11:42

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: gala

Joj Blueeyes, spet nam ki ne smemo user posted image , sline cediš. No ja, vsaj gledat še smemo. Še dobro, da mam nizek pritiskuser posted image user posted image user posted image . Moj najdražji je bolj okrogel (kar se od dobrega kuharja tudi pričakuje) pa moram priznat, da se je veliko bolj prijetno h šlaufkom stisnit kot pa na take radiatorčke, sej bi bila vsa ožuljena user posted image user posted image user posted image .
Copate sem jaz v prordnišnici imela kar navadne (tiste ta cotkane z medvedki od Alenke), pa so bili čisto ok, tuši pa nikoli niso bili krvavi ali kako drugače umazani. Odvisno je tudi od žensk, ki so tedaj v porodnišnici, saj je logično, da za sabo počistiš.
Kje pa je KatMat danes? Je včeraj preveč proslavljala?

jest sem tud bolj za mejcken bolj oblazinjeno pohistvo...raje kavc kot pa lesena klopca...prej je bil trlica moj...zdej pa glih prav

clock-img

31.03.2009, 11:45

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

o jest pa ga zrentam za dobr dnar!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti ga bo katera znucala kaj boš pa pol,jaz mojega ne dam...user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 11:45

clock-img

gala

pencil-img

301

O KatMat, dobro jutro. A si dobro praznovala včerej? Te je najdražji kaj posebej pocrkljal?

clock-img

31.03.2009, 11:46

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ucer se je pa dan tako fajn odvil do konca (ce odstejem glavobol) sem se sla ulect mal pol je pa moj dragi prav potihem prisel do postelje in mi nezno polozil cvetje okoli in okoli mene pa se stisnil k meni (obozujem ga)

in ko sem se zbudila sva bila sredi rozic in sva se crkljala se dve uri...nic user posted image user posted image  ampak je blo tako lepo...

pol nama je pa večerjo naredu in sva sla spat...

clock-img

31.03.2009, 11:47

clock-img

gala

pencil-img

301

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ti ga bo katera znucala kaj boš pa pol,jaz mojega ne dam...user posted image user posted image

Jest tudi mojega ne. Čeprav ga je malo več skupej pa ne bi bilo nič hudega, če bi ga katera malo, ampak res malo znucalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jah sej ga nebi od vrat do vrat posiljala...!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Rota virus mnde razsaja v vrtcu,jih je dosti bolnih..komaj čakam user posted image
Tako vse poberem,ko sem bila z Lauro noseča sem ga dobila user posted image ,mi je popadke sprožil v 38.t,sam se je umirilo HB.

Grem si makarone skuhat,da ne bom sam ob sladkem.

clock-img

31.03.2009, 11:48

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: gala

Jest tudi mojega ne. Čeprav ga je malo več skupej pa ne bi bilo nič hudega, če bi ga katera malo, ampak res malo znucalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 11:48

clock-img

Masi

pencil-img

148

Ja sej moja žverca je tut mela včeraj svoj dan. Ne vem če je sploh kaj počivala. pa tut krogce od ctg je hotla zbrcat stran. More že zdej bit vse po njenouser posted image . No če bo tko tut zuni zna bit pa res bikica k je tok odločna. Vsaj ponoč je pa spala. Upam da ji je že zdej jasn da se ponoč spi, k Maksu še dons skor pr dveh letih niuser posted image .

clock-img

31.03.2009, 11:49

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest bom pa dons kalorijsko bombo (k ze tttoooookkkk casa nisem nic kej redilnega pojedlauser posted image user posted image user posted image )
danes bo vse v olju pomfri pa pohan mesek pa pesa

clock-img

31.03.2009, 11:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

nasa je tud po tistih krogcih brcala zanc...a jih moti??

clock-img

clock-img

Anonimen

no končno, danes mi že cel dopoldne neki internet nagajauser posted image no tako da upam da so zrihtal, mal sem preletela ampak nimam pojma kaj se dogajauser posted image

chiara82 vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim k ste mele pa pregled pa čestitke za dober pregleduser posted image user posted image user posted image

petrazg: še mal bo mogu potrpet, kaj pa mu je a noče bit majčekuser posted image user posted image no ja držim pesti da bo vse o.k.user posted image

clock-img

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blueeyes sej bo vse ok pomoje če bi blo plodovnice res premal bi ti kej rekla...pa kej pregledala al kaj...te ne bi kar tako domov poslala...

sam ne vem zakaj me je pa pol že kr čez 3 dni naročila na pregled... že zadnjič mi je rekla da sem bolj slabo s plodovnico, da ne bo dobre če se nivo še zniža...

oliveoyl plodovnica mi ne odteka... nikol nimam mokrih hlačk... tko da res ne vem

clock-img

31.03.2009, 11:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

MODROOKICA!!!   jest bi pa se enkrat tistga mela z cokoladnimi prsti!!!!!

clock-img

31.03.2009, 11:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blueeyes sej bo vse ok pomoje če bi blo plodovnice res premal bi ti kej rekla...pa kej pregledala al kaj...te ne bi kar tako domov poslala...

sam ne vem zakaj me je pa pol že kr čez 3 dni naročila na pregled... že zadnjič mi je rekla da sem bolj slabo s plodovnico, da ne bo dobre če se nivo še zniža...

oliveoyl plodovnica mi ne odteka... nikol nimam mokrih hlačk... tko da res ne vem

ga vasa tok vec pije...joj kaj sele bo v najstniskih casih!

clock-img

31.03.2009, 11:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Masi

Ja sej moja žverca je tut mela včeraj svoj dan. Ne vem če je sploh kaj počivala. pa tut krogce od ctg je hotla zbrcat stran. More že zdej bit vse po njenouser posted image . No če bo tko tut zuni zna bit pa res bikica k je tok odločna. Vsaj ponoč je pa spala. Upam da ji je že zdej jasn da se ponoč spi, k Maksu še dons skor pr dveh letih niuser posted image .

a si bla v P. LJ: na ctg, k jz sem bla, matr je bla gužvauser posted image

clock-img

31.03.2009, 11:53

clock-img

gala

pencil-img

301

ucer se je pa dan tako fajn odvil do konca (ce odstejem glavobol) sem se sla ulect mal pol je pa moj dragi prav potihem prisel do postelje in mi nezno polozil cvetje okoli in okoli mene pa se stisnil k meni (obozujem ga)

in ko sem se zbudila sva bila sredi rozic in sva se crkljala se dve uri...nic user posted image user posted image  ampak je blo tako lepo...

pol nama je pa večerjo naredu in sva sla spat...

O kolk lepo. Kakšna romantika. So mi kar solze v oči stopile. To je pa bil lep rojstni dan.

clock-img

31.03.2009, 11:54

clock-img

Masi

pencil-img

148

Ledenka jest sm glede na včerišnjo prigodo že torbe kar pripravla. Za Mio mam vse, zase pa dodam še sam take stvari k jih še uporabljam. Naprimer gsm pa pilco za nohte pa krtačo za česat pa seveda fotko. Ostalo me že kr čaka v torbi. So mi pa včeraj rekle ko sem glih ležala na ctg da naj sigurno vzamemo svoje copate od doma, ker je pri njih mal kriza z njimi. Ne folgajo jih prat ko nas je tolk velik user posted image . Tko da punce z lj, to je kar obvezna oprem.

clock-img

31.03.2009, 11:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

MODROOKICA!!!   jest bi pa se enkrat tistga mela z cokoladnimi prsti!!!!!

user posted image user posted image user posted image ...al pa še kakšnga druzga...user posted image

clock-img

31.03.2009, 11:55

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

najlepsi roj dan do sedaj...pa sam je naredu cestitko...
pa ful posreceno posvetilo not napisu...ga morm prepisat!!

naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name.
to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame....

clock-img

31.03.2009, 11:56

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Tisti krogci od CGTja so zlo moteči zgleda, ja. Naš user posted image  rata kar malo živčen, se mi zdi. Sem imela CTG okrog 16h, pa se do zvečer ni umiril.

clock-img

31.03.2009, 11:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name.
to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame....

o kok lepo ...res lepo...user posted image   pohvali ga z naše strani!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem