writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del

clock-img

30.04.2009, 15:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ti samo čira čara reci, pa bo kuhinja kot iz škatlice, tko jaz nardimuser posted image user posted image

Prosim čarobne besede na ZS. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ste v zasedi, ne?user posted image

clock-img

30.04.2009, 15:33

clock-img

Anonimen

Ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2009, 15:34

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Zdaj pa reeeeeees greeeem user posted image user posted image  Upam da se bo s tako brzino tudi kuhinja pospravla. user posted image

OOOOOOOO, si že nazaj? Pridna, si pa ekspres pospravla.user posted image

Nisem še šla. Zdaj je pa že moj domov prišel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

clock-img

clock-img

Anonimen

pod nami je en nov blok, tak fensi roza, lila. Tam pa res vse živo vidiš na balkonih. Od omar, hladilnikov, škateluser posted image . En ima celo trodelno taveliko omaro, pol pa z eno rjuho pokritouser posted image

Jaz mam tudi sicer dve omari, na vsakem balkonu eno, ampak tiste ta nizke, da jih sploh ni videt od zunaj (mamo betonske balkone do višine cca 1 m). Je pač na hodniku premalo prostora za vse čevlje + za vse papirje od mojega. Moji spodnji in zgornji sosedi pa kot praviš - tridelno garderobno omaro. user posted image user posted image

dej nehi,ti to moj balkon opisujes...betonski,omarca s cevlji,hodnik mini,ena premal...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ti samo čira čara reci, pa bo kuhinja kot iz škatlice, tko jaz nardimuser posted image user posted image

Prosim čarobne besede na ZS. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ste v zasedi, ne?user posted image

ne vem kdo je user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Na, pa še Sabina se je zbudila. Pa je šla moja kuhinja...

clock-img

30.04.2009, 15:35

clock-img

Anonimen

Si dokazala, da si čveka.user posted image user posted image eh, j.ebeš vse ostalo, tud če je razmetano, važno da je čvek.user posted image

clock-img

30.04.2009, 15:39

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Si dokazala, da si čveka.user posted image user posted image eh, j.ebeš vse ostalo, tud če je razmetano, važno da je čvek.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš cukr se je tud zbudil, tako da tud jaz šibam. Lepo je blo čvekatuser posted image

clock-img

30.04.2009, 15:40

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole je za par postov skup,ne morem vsazga posebej...Didlinaa,kaksni samogovori,komu se mudi...pa dol mi pade odpiranje novga dela...vseeno,hvala za izkazano cast,kdo bi si misliluser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2009, 15:41

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš cukr se je tud zbudil, tako da tud jaz šibam. Lepo je blo čvekatuser posted image

moja gre pa zdele spat,tako da pol tut ne bom vec mela casauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2009, 15:51

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Zdaj pa eno resno vprašanje: kdaj je misija 8 del?user posted image user posted image

SAmo res - je sredi dneva, pa sploh ne sledim...

Kaj pa k aprilčicam skačeš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem hotela videt, če je moja prijateljica tam gor - po fantku bi vedela - samo je ni. Pa sem potem videla, da ima štorkljica Sofijo - ko se je na temi imena zanimala user posted image Didli, daj detektivsko agencijo odpri! user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Kleo, zdaj si ti na vrsti za odprtje novega dela.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se čist strinjam, si najbolj pridna čveka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz user posted image

clock-img

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Ajde dečve, hvala za smeh in prijeten čvek, zdejle moram pa res v kuhinjo, če ne se bo prej Sabina zbudila.

Lep dan in - dejte me enkrat počakat no, da ne bom spet zaspala tik pred finalom. user posted image user posted image

No pejt no že pucat, pče maš tako veselje.user posted image

Jaz moram tudi zemljo od ene rože pospravit. Je en čas pridna, potem pa spet koplje user posted image

Pa imamo obiske najavljene...

clock-img

30.04.2009, 16:06

clock-img

Anonimen

Kleo, pol bo šele tipkovnica pregorela,ko gre Meri spat.user posted image

Slovenka, slučajno sem vidla, da si tam pisala.user posted image user posted image

Naša se je pa tud zbudila, pa smo zdej jedle, previle se...zdej se pa igra.user posted image

clock-img

30.04.2009, 16:11

clock-img

Anonimen

Saj sem se hecala,ne gre spat tamala.zdajle se sTali igrauser posted image .Didli nekej sem ti na fb pisala.....

clock-img

30.04.2009, 16:13

clock-img

Anonimen

Sem vidla ja. Jest pa teb že eno uro nazaj na ZS tuki, pa še zdej nisi prebrala...no, sej je itak mimo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2009, 17:58

clock-img

Anonimen

Prej sem se hecala,zdaj pa tamala res psi...zvecer pa...

Punce,jaz sem cist paf.Berem o prasicji gripi,pa saj to ni res...pandemija,pa kaj se....kaj ce bo res,prav v prsih me tisciuser posted image

http://24ur.com/novice/svet/svica-potrdila-prvi-primer-bolezni.html

...sem mislila da bi jutri in v nedeljo sli na Volkfest,potem ga je konec...pa razmisljam,bolje da ne,kaj pa ves na kog naletimouser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 30.4.2009 17:59:28 >

clock-img

30.04.2009, 18:11

clock-img

Anonimen

Egiptovske oblasti so odredile zakol vseh prasicev v drzaviuser posted image ....se bolj so dovzetnio ljudje ki imajo ze druga obolenja-HIV(teh je 33mil po celem svetu,hepatitis,tuberkuloza(vsako leto se okuzi 9mil ljudi).....

L.1918 je izbruhnila najhujsa gripa v novejsi zgodovini...v slabih 18m je umrlo 40milijonov ljudi...

clock-img

30.04.2009, 18:32

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

kleo...........jaz,mam deljeno mnenje,me je strah,kaj,če bo resuser posted image ,tud k nam prišel,po drugi strani,pa se mi zdi,da je virus načrtno spuščen,zaradi dviga delnic farmacije in še nižji spust nafte in s tem še potencirano globlji šit,kar se tiče gospodarstva,pa preveč je ljudi na zemlji,vem sliši se grozno,ampak mislim,da je to delano načrtno.In jaz se sekiram zaradi parih kg.preveč,ko lahko umrem,čez en teden.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

30.04.2009, 19:06

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Ja evo, sem že nazaj. user posted image user posted image  Sem se prejle smejala, ker je izpadlo, kot da je moj kak policaj - sam na vrata pride, pa jaz že dol z RR in hitro bebo pedenat, pucat... user posted image user posted image  V resnici sva šla pa kavico pit pa se crklat s Sabino. user posted image user posted image

Ja ja, pa verjemte če čte! user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2009, 19:11

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Tale gripa - mi je prav smešno, kaj delajo s temi živalcami. Najprej nore krave, potem piščančki, zdajle pa še pujsi. Men se pa zdi, da smo si vsega čist sami krivi. Sicer me pa lih strah ni, bom pa najbrž mal premislila, če bom 'silila' v kako gužvo oz. množico ljudi. Bom rajši na balkonu martinčkala pa pivce pila. user posted image

Zdejle grem pa še par cunj popeglat, nato pa kufre napravt. Potli pa še Sabino okopat, spravit spat in se mal crkljat. Če ne bom kar v pojstlo padla, sem neki zmatrana. user posted image user posted image

clock-img

30.04.2009, 19:48

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS user posted image

Anja (Tina28) - 11.-15.5.  NE
Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom
Lovro (a_s) - 11.5. NE
Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom
Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom
Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE
Sabina (babysolza) - 7.5. NE; 8.5. NE; 11.5. NE
Izabela (alea) - 12.5. NE
Nick (ninKa) - 6.5. NE
Žiga (lonapo) - 6.-9.5. NE

P      T     S    Č     P     S    N
 4     5    6    7     8     9   10
11  12  13  14   15  16   17

srečanje na soboto?
a_s: 16.5 DA; Lunca: 16.5. DA; RMRM: načeloma NE; mojca: NE; babysolza: načeloma NE;

še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme.

srečanje 6. MAJ Arboretum
Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)

Če bo dež lokacija CITY PARK ali ARENA VODAFONE?
ZA: RMRM, babysolza, lonapo (ampak ne 6.5.),
PROTI:

clock-img

30.04.2009, 19:49

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

čveke.... komaj sem našla seznam

IZVIRNO SPOROČILO: nya
Aja, mtinca - do kdaj je Lana spala?

do 3:30; potem dojenje in še do 7:00 user posted image  

clock-img

30.04.2009, 19:50

clock-img

Anonimen

sobota: nya NEuser posted image

clock-img

30.04.2009, 19:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

čveke.... komaj sem našla seznam

IZVIRNO SPOROČILO: nya
Aja, mtinca - do kdaj je Lana spala?

do 3:30; potem dojenje in še do 7:00 user posted image  

vauuuuuuu bravo Lana

LUka je dans zaspal 19.10 - pojedel na eni strani, med podoranjem kupčka zaspal - bomo videli, kako bo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem