writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del

clock-img

05.05.2009, 11:17

clock-img

Anonimen

Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - slabosti so pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 11:22

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tina,nikar je ne imej doma,bos samo poslabsala njeno uvajanje.In ne poslusaj,kako joka,koj odpelji.Saj se bo privadila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja...saj to se prepričujem tudi sama. Saj poslušat njenga joka nisem mela namena...čakala sem, če bo nehala...in ker ni...se mi je začelo srce trgat in sem rajš šlauser posted image .

pa nč nimam za komentirat, ker sem vas sam po tri strani preletela pa gledala, če je kje kakšna slikca vmes. Bomo jutri vse nadoknadile

clock-img

05.05.2009, 11:24

clock-img

Anonimen

Tina - se strinjam s kleopatro - mala čuti, da je tebi hudo in da te lahko s tem obrne - bodi močna

clock-img

05.05.2009, 11:31

clock-img

Anonimen

Mojca čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 11:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - slabosti so pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, meni je bilo v obeh nosečnostih grozno slabo

clock-img

05.05.2009, 11:36

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Tina - se strinjam s kleopatro - mala čuti, da je tebi hudo in da te lahko s tem obrne - bodi močna

Tina se strinjam z obema,na začetku bo hudo ,potem pa bo lažje obema,pri meni je enej rabil pol leta,da se je privadil,ampak on je bil star že dve leti,bolj so mali,lažje se navadijo.user posted image user posted image user posted image
naya..........dober danuser posted image ,glede tvoje službe,se pa tud strinjam,da jo boš mela kmalu,ker si sposobna,iznajdljiva in marljiva ženskauser posted image user posted image user posted image
kleo..............ja,me mika,fino,ampak čutim,da prihaja una tetauser posted image ,tak,da ne bo šenič
ninny.........čao,tud tebiuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

05.05.2009, 11:38

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

hvala hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak slabo mi je pa res za znoret user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

05.05.2009, 11:43

clock-img

Anonimen

lunca dan dan user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 11:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

hvala hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

verjamem Mojca, tolaži se da bo minilouser posted image Meni je bilo pri Emi tako slabo, da sem samo ležala.

clock-img

05.05.2009, 12:01

clock-img

Anonimen

Mi ni bilo pri nobeni slabo,vcasih seveda ze nekoliko,samo v mejah normale....je pa hudo,se posebej,ce imas ob sebi se enga minija,katermu ne mores rect,pejt se zdaj igrat za kako urco,gre mami lezat,k ji je slabo,po moznosti si se sam plenicko zamenjaj,rito umij,pa kosilo pripraviuser posted image user posted image .

Tina,kako sploh zgleda,ko prideta v vrtec.Jo pustis in koj gres...kaj ce bi sla z njo notri,se malo vsedla in pocakala,da se tamala zaigra,pa potem naskrivaj gres.Samo predlagamuser posted image .

Moja bejba je zaspala,mene pa akvarij klice,juhuhuuser posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 12:05

clock-img

Anonimen

Kleo veselo na delouser posted image med ribiceuser posted image user posted image

Pri nas tud spi- že eno uro, jaz pa namest da bi do konca šla skuhat tukaj gor visimuser posted image

clock-img

05.05.2009, 12:09

clock-img

Anonimen

Moja bejba je zaspala,mene pa akvarij klice,juhuhuuser posted image user posted image

prid še mojga spucat - ko si glih pri delu - se mi tkooooo neeeeeeeee daaaaaaaaaaaa

clock-img

05.05.2009, 12:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Kleo veselo na delouser posted image med ribiceuser posted image user posted image

Pri nas tud spi- že eno uro, jaz pa namest da bi do konca šla skuhat tukaj gor visimuser posted image

saj grem,samo se kavo spijemuser posted image
Kosilo-sem dala krompir kuhat,bo v solati,pa juho imam od vceraj,za zraven pa ne vem kaj naj.....
sem kao na dieti-spetuser posted image ,imam cez glavo gat k kao zozajo postavo...me samo vse tisci,pa trenerke bi se rada znebila,in kaksno normalno majcko pa oblekco nase spravla.Se poroka se bliza,obleke se nimam,itak je ne kupim,dokler vsaj malo kg ne izgubim...pa k frizerju moram.
Sem vceraj mozu zatezila(skor sem se zjokalauser posted image user posted image user posted image ),da tkole ne gre nikamor,ves cas samo s tamalo,rabim malo tudi zase,pa k frizerju hodim ze pol leta...je koj rekel,ok,greva s tamalo malo ven...Samo to meni ni,ce ostanem doma,pucam,itak je ves cas nekaj,al pa na rr visim,pol imam pa slabo vest.Pol pa pravi,ok,te peljem do frizerja,midva s tamalo bova pa mal setala,tali pa itak ni hotla z nami.Smo sli,ampak bi morala najmanj pol ure cakat na vrsto in to tam,ne da pridem nazaj ...pa bi bila nazadnje ze tolk ura,tamala lacna,zaspana...ni bilo nic iz tega.
Imam doma ze en mesec barvo,a se kar ne upam,kaj ce sploh ne prime,samo lase unici.
No evo,sem se zjokalauser posted image

clock-img

05.05.2009, 12:18

clock-img

Anonimen

prid še mojga spucat - ko si glih pri delu - se mi tkooooo neeeeeeeee daaaaaaaaaaaa

a reeeees,imas tudi.Nic nisi rekla.To ribice,kolk literski?

clock-img

05.05.2009, 12:37

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

men tudi user posted image
bova lohk jutri skupi jamrale user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

05.05.2009, 12:39

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

Tina upam d se Anja kmalu privadi na vrtec, sam ne obupaj

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

05.05.2009, 13:47

clock-img

Anonimen

a reeeees,imas tudi.Nic nisi rekla.To ribice,kolk literski?

ja 50l - ribice ja - ena pajčolanka, pa tri žalovalke + en len čistilec

sm mela včasih še eno pajčolanko, pa eno navadno zlato ribico, pa 4 rasbore plus ena žalovalka - in že dva čistilca pred to lenobo - no - sej veste kako gre to - zbolijo, pa gredo k Nemotu na obisk :)))

clock-img

05.05.2009, 13:51

clock-img

Anonimen

Tvoj je bolj tini-mini,ga spucam za tren okauser posted image .Pridi mojga mal obiskat,ima 250l,preden se ga spravim cistit,rabim psihicne predpripraveuser posted image

clock-img

05.05.2009, 13:53

clock-img

Anonimen

Joj, jst že za mojega rabim psihične priprave - sam še dobr, da ribe bolš živijo v taki malo umazani kot v preveč čisti vodi :))))

clock-img

05.05.2009, 13:54

clock-img

Anonimen

Tvoj je bolj tini-mini,ga spucam za tren okauser posted image .Pridi mojga mal obiskat,ima 250l,preden se ga spravim cistit,rabim psihicne predpripraveuser posted image

super - a prideš ???? dej noooooooooooooo

clock-img

05.05.2009, 13:56

clock-img

Anonimen

super - a prideš ???? dej noooooooooooooo

caki,sam Meri vprasam ce se strinjauser posted image

clock-img

05.05.2009, 13:58

clock-img

Anonimen

Joj, jst že za mojega rabim psihične priprave - sam še dobr, da ribe bolš živijo v taki malo umazani kot v preveč čisti vodi :))))

ves da imas prav....meni ponavadi poginjajo,ko kaksne nove kupim.Ta stare mi poginejouser posted image .Bomo sli zdaj v malo manjso zoo trgovino,se mi zdi,da imajo bolj zdrave ribce.

clock-img

05.05.2009, 14:13

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

..............midva,sva mela pa 500 literskega,pol sem mu pa rekla,men se ne da več,svabla že sužnja tega akvarija.....................no on še sanja,da bi ga nekoč spet mel..................sanjauser posted image user posted image user posted image ...............aja,mela sva pa diskuse

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

05.05.2009, 14:37

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

BS,ti kar pridi,kavica bo.Lahko iz avtomata ali turska-ti bo moz iz salice "caral",zaenkrat vidi samo denaruser posted image

Pol pa res pridem, tega itak ni nikoli zadosti. user posted image user posted image

Mojca, uaua, jupiiiiiiii, bravo!!! user posted image user posted image user posted image  Si mi pobegnila, kaj nisva bile zmenjene za junij 2010? Didli, a imaš tudi ti kaj za povedat? user posted image user posted image

A potem jutri ob 10-ih al kako?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

clock-img

05.05.2009, 14:39

clock-img

Anonimen

O Lunca,to je bil res ogromen,samo je moglo bit zelo lepouser posted image .
Mi imamo trenutno od rib-2cistilca,par neonk in cebric,eno sivo mrenico-itak jih vec ne sme bit,ta je od Tali,res lepa,sumatranko,2brokatni mrenici,1plati......saj vem da morajo biti najmanj po parih,nekatere v jatah,samo nam jih je nazadnje akr nekaj poginilouser posted image ....zdaj si kar ne upamo novih nabavit.
Pa se skalarke bi rada imela,a ne pasejo z brokatnimi mrenicami...cakam da se ti2 starost docakatauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem