writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del

clock-img

06.05.2009, 23:07

clock-img

Anonimen

Nič, jaz grem počasi spat.

Se beremo jutri.

clock-img

clock-img

Anonimen

no, še stran sem vam obrnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja,a resuser posted image

clock-img

06.05.2009, 23:08

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se ne nanaša na mene, NEEEEE? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

clock-img

Anonimen

Slovenka ti bom še jutri kakšno poslala, ostale pa so na FB tudi z razlagami

pa name ne pozabi,na mail prosimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Še velja vabilo, še. Vas bom tam avgusta spet spomnila, pa res upam, da pridete. Saj vem, da ne boste šle kar biljarda igrat, meni pa vse bebije pustile, ker potem bi bila res kriza.

Kolko piva bi pa rabla? Verjetno odvisno od tega, če bo lunca lahko prišla, ne? Ker je nocoj že eno spila, pa še kar samo na pivo misli user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.05.2009, 23:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

To se ne nanaša na mene, NEEEEE? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne na kleouser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

mogoce pa,NEEEEE?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka ti bom še jutri kakšno poslala, ostale pa so na FB tudi z razlagami

pa name ne pozabi,na mail prosimuser posted image user posted image user posted image

dobišuser posted image

clock-img

06.05.2009, 23:12

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

mogoce pa,NEEEEE?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bi mogla rečt - a nnnn? (Veleje) ali a n de? Kajne?.... user posted image

clock-img

06.05.2009, 23:18

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Grem še jaz spat. Cao cao

clock-img

06.05.2009, 23:22

clock-img

Anonimen

Tudi jaz,nockouser posted image

clock-img

07.05.2009, 00:28

clock-img

Anonimen

Dobro jutro.user posted image

Sem komaj zdaj prkloplena na net. Se vidi, da sem zamudila novico dneva. Mojca user posted image , čestitam.user posted image user posted image user posted image

Srečanje uspelo, Kleo se je mal kolcalo po mojemuser posted image user posted image , skratka, gibanica je bila super. Alea tnxuser posted image   Sara je pa itak zaspala kot top po 3 minutah v avtu.user posted image

Prebrala sem vas na hitro, na Fb slike tud na hitro pogledala...ostalo pa jutri. Zdej grem spat.

Lahko noč.user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 07:57

clock-img

Anonimen

jutrouser posted image

user posted image

clock-img

07.05.2009, 08:24

clock-img

Anonimen

Mojca hvala za slikceuser posted image

clock-img

07.05.2009, 08:28

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

jurija user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

07.05.2009, 08:43

clock-img

Anonimen

prav, samo tolarjev nimam večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 08:45

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

jutro

dons se greva midva spet mal potepat, ko prideva domov pošleva slikce in pogledava slikce in mami prebere vse za nazaj

uživajte v sončku

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

07.05.2009, 12:02

clock-img

Anonimen

Morgen

O Didli,lepo,da si spet na netuuser posted image .Kako je bilo potem s tamalo zadnjic,ko je krvavela iz dlesni?
Pri nas je krasno vreme,soncno,vroce...tamala pa zoprnica zoprna.Je sla danes kar prej spanckat,zgleda,da je bilo premalo nocnega spanja.
Imam eno idejo.Na zacetku junija gremo v Slo.na poroko,pa me tri bomo ostale se kak teden,ker ima Tali pocitnice.in zdaj:Meri bo ta mesec upihnila prvo svecko.Tukaj seveda ne bo nevem kaksnega praznovanja,otrok sploh ne.
Zato imam idejo-bi vas povabila,vse,ki lahko pridete,tudi s starejsimi otroci in mozovi,k nam na vikend.Zunaj je super za otroke,travca,na samem....pa mal bi pekli,kaksno zelenjavna juhca bo za taminije...datum pa,13.junij.Kako se vam zdi?

clock-img

07.05.2009, 12:52

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

To mi deli Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem načeloma za. Ima pa moj tast 60let 12.6. in ne vem kdaj se bo spomnu delat žur. Če slučajno ne bo tisto soboto računaj na nas 4user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

07.05.2009, 13:05

clock-img

Anonimen

Super Mojca.Vsi 4jeuser posted image ,to pa itakuser posted image

clock-img

07.05.2009, 13:16

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Dan!

Mi2 sva ravno iz potepa. Sva bila pri meni v službi, sem vse uredila glede dopusta. V glavnem koristila bom skoraj cel dopust za 08.  Me je pa že v naprej groza, kako bo, ko bom prišla z idejo o 4 urnem delovnikuuser posted image . Sem že danes poslušala predavanje o tem, kako se vedno več zahteva, kako zahtevno je moje delovno mesto, ampak da ne dvomi vame, da bom v 8 urah vse zmoglauser posted image ,mam občutek da mi je vodja že v naprej dala vedit, da računa na polni delovni čas.  Mah, bo že. Se bodo pač mogli sprijaznit.

Kleo, super ideja, čeprav si si zadala kar velik zalogajuser posted image . Jaz bi z mojimi z največjim veseljem prišla, vendar sva ravno v tistem času z Lukaskom na morju, tako da nas ne bo. Bi vas pa z veseljem spoznala, če boste po 17.6. še v SLO.user posted image

Mojca, Ninny, hvala za slikce. Samo od Mojce mi jih ne odpreuser posted image .

clock-img

07.05.2009, 13:23

clock-img

Anonimen

Dan, dan - tko na hitr, da pokomentiram-

kleo - itak

lunca - a ne bo naslednje srečanje pr teb - smo se menle, da pri unih 150ih orehih maš zihr ful velko parcelouser posted image

slovenka - ja čaki mal - sej si nas povabla na biljard - torej ti paziš na bebijeuser posted image

vsem hvala za slikce - jaz vam jih pošljem tekom dneva - k zdejle peljem mojga na šiht

čao

clock-img

07.05.2009, 13:32

clock-img

Anonimen

kleo zanimiva idejauser posted image Najboljš bi bilo, da vsaka nekaj prinese pa imamo družinski piknikuser posted image Jaz sem načeloma za, bomo videli kako bo z Mašo samo mislim, da do takrat bo že dobra po operaciji.

clock-img

07.05.2009, 13:33

clock-img

Anonimen

RMRM se bodo že sprijaznili na šihtu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem