IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
Ja, sem kar ponosna na to, da sem se naučila kuhati. Pa v bistvu vse sama, malo prek receptov, sicer pa po občutku. Če vprašate mamo in sestro, bi vam rekle - kdo bi si mislil
Si me mal potolažla, ker moja Sara tud nima nobenega ineteresa v kuhni
. Pred porodniško, ko sta sama pripravljala kosilo (po navadi je blo sam za pogret, včasih pa sta kakšne testenine skuhala, hrenovke..., tko na izi) je vedno vse pripravljal Mark, Sara je pa pospravila, ker drugač bi bla lačna
Ja, mene prej kuhinja ni zanimala. Mislim, da sem res v Londonu (pri 21 letih) prvič skuhala riž. Kako sem bila vesela

Gor pa omaka iz trgovine

Potem sem si pa nabavila recepte na karticah - kar obsežno zbirko imam, pa sem potem proti koncu nosečnosti, ko sva že bila na svojem, začela počasi eksperimentirati. Itak nisva imela interneta in nič še takrat. Pa sem kuhala in romane brala. Kako mi je bilo fajn - samo takrat sem komaj čakala na dojenčka in sem jamrala, kolikokrat moram na WC
V glavnem - RMRM, ne skrbi, vse ob svojem času
Za kuhanje je treba imeti tudi čas. Ko sem jaz pisala doktorat, sem imela ravno 20 minut za kosilo, potem pa nazaj. ZA kuhanje pa rabiš čas, da dobiš idejo, kaj bi, pa če je v zamrzovalniku, to ven vzet in naredit, to je pa že ves projekt.