cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrski sončki 2008- 5.del

clock-img

17.04.2009, 23:40

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

gloria - mogla bi videt danes malega kak je telovadil s terapevtko..... prava faca je bil....tisto kar mu ni blo fajn...je kar neke štime spuščal zraven...na koncu je pa kar obležaluser posted image ...tak ga je utrudila.....   jaz sem pa tak vaje zraven gledala, da sem po moje pol stvari prešvicala....

...mi je pa ful fajn, da mi je pokazala....ker vidim, da mu sploh ne manjka dosti, pa bo že lahko na štirih šibal.....samo trebušni del morama okrepiti in sma na konju....

....aja,pa tisto prevračanje iz trebuha na hrbet ni tak pomembno, ker mi se tud ne obračamo tak.... bolj pomembna je krepitev trebušnega dela....

....dej ko bote vadli doma poslikaj pa mi pošlji...kak pa izvajaš to krepitev treb. dela....

...bom...pa ti pošljem...

clock-img

17.04.2009, 23:42

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

ja, ja...ma sem v jezi vse v smeti vrgla user posted image user posted image user posted image

Pa naj je kar ce, briga me user posted image

ma, saj te razumem, da si jezna..... malo se samo hecam...ne bit hudauser posted image ...bi jaz tud bla kot user posted image

user posted image user posted image

ejjjjjjjjjjjjjj, zakaj si pa ti se vedno on line....kje je pa kaj tvoj user posted image ...in zakaj mu druzbe ne delas, kjer koli pac je ....user posted image

...včasih sem prijavljena, pa nisem gor..., drugač pa midva sva bolj pozna ptička al pa tud nočnauser posted image ....,

drugače je pa moj user posted image  zdaj pred tv...in malo dremuckauser posted image ...nabira moči...jaz ga pa pustimuser posted image ...pol pa akcijauser posted image

....meni pa ni glih tv za gledat.....  sem raje na rač.....

clock-img

17.04.2009, 23:44

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Tk, jst pa grem spat.... oz. grem dat cunje še sušit... no, samo slinčke, drugo po počakalo jutri.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Tk, jst pa grem spat.... oz. grem dat cunje še sušit... no, samo slinčke, drugo po počakalo jutri.... user posted image

nocko...

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...vidim, da vas zmanjkuje....user posted image

...malo še počakam, pol pa grem...

clock-img

17.04.2009, 23:46

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...vidim, da vas zmanjkuje....user posted image

...malo še počakam, pol pa grem...

..jaz tudi...še kakih 15 min. in grem spat.....

clock-img

17.04.2009, 23:46

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jaz sem pa moje že dala sušit....jutri zjutraj jih bom pa ven vzela, če ne bom pozabila, pa se enkrat dopoldan spomnila....

..... bom jaz tud šla, ker mogoče pa jutri rata izlet v A....moram plenice nabavit, pa še nekaj drugih stvari.....

clock-img

17.04.2009, 23:47

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image a veš da je včeraj bilo eno leto kaj sem bila na AC...kok se je obrnilo hiteruser posted image

clock-img

17.04.2009, 23:48

clock-img

gloria

pencil-img

4900

gloria - mogla bi videt danes malega kak je telovadil s terapevtko..... prava faca je bil....tisto kar mu ni blo fajn...je kar neke štime spuščal zraven...na koncu je pa kar obležaluser posted image ...tak ga je utrudila.....   jaz sem pa tak vaje zraven gledala, da sem po moje pol stvari prešvicala....

...mi je pa ful fajn, da mi je pokazala....ker vidim, da mu sploh ne manjka dosti, pa bo že lahko na štirih šibal.....samo trebušni del morama okrepiti in sma na konju....

....aja,pa tisto prevračanje iz trebuha na hrbet ni tak pomembno, ker mi se tud ne obračamo tak.... bolj pomembna je krepitev trebušnega dela....

....dej ko bote vadli doma poslikaj pa mi pošlji...kak pa izvajaš to krepitev treb. dela....

...bom...pa ti pošljem...

..ok user posted image ...

clock-img

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Jest grem pa film gledat...lahko noc vsem....user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...nočka user posted image ...

clock-img

17.04.2009, 23:49

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...danes sma šla z možekom na kavo, ko sma čakala ta velikega pikeca, da konča s treningom...pa pijema kavo in sedi ena znana gospodična....pevska....user posted image ....pri sosednji mizi.....grem pol, ko smo šli mimo nje in mi reče...gospa...ful lepega otročka imate, res.... jaz pa res? oooo, hvala......  

dol padeš......  user posted image .

clock-img

17.04.2009, 23:51

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image a veš da je včeraj bilo eno leto kaj sem bila na AC...kok se je obrnilo hiteruser posted image

saj res 16 si ga imela..

moj možek je tud rekel, da mu zdaj dosti hitreje minevajo ti meseci pri user posted image  kot pri prvem.....

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...nočka user posted image ...

še od meneuser posted image

clock-img

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...danes sma šla z možekom na kavo, ko sma čakala ta velikega pikeca, da konča s treningom...pa pijema kavo in sedi ena znana gospodična....pevska....user posted image ....pri sosednji mizi.....grem pol, ko smo šli mimo nje in mi reče...gospa...ful lepega otročka imate, res.... jaz pa res? oooo, hvala......  

dol padeš......  user posted image .

...o lepo....katera je pa bilauser posted image ...kaj češ firbec

clock-img

17.04.2009, 23:53

clock-img

gloria

pencil-img

4900

saj res 16 si ga imela..

moj možek je tud rekel, da mu zdaj dosti hitreje minevajo ti meseci pri user posted image  kot pri prvem.....

...res gre hiter...še najbolj sem jezna ko me sprašujejo gdaj greš na šihtuser posted image ....ali pa babi skor vsak dan...joj Nik še mal boš eno leto ko bo mami šla delat...

clock-img

17.04.2009, 23:53

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

p.p.

clock-img

17.04.2009, 23:54

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

veš kdo?

clock-img

17.04.2009, 23:54

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

ime imama istouser posted image

clock-img

17.04.2009, 23:55

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

si še tuuser posted image

clock-img

clock-img

gloria

pencil-img

4900

p.p.

...mlajša oseba

clock-img

clock-img

gloria

pencil-img

4900

si še tuuser posted image

...ja,ja user posted image

clock-img

17.04.2009, 23:56

clock-img

gloria

pencil-img

4900

ime imama istouser posted image

...tista ko z D.K. poje eno pesemuser posted image

clock-img

17.04.2009, 23:56

clock-img

gloria

pencil-img

4900

ja kje si zdejuser posted image

clock-img

17.04.2009, 23:57

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

jap

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem