writing-img

RE: Septembrski sončki 2008- 5.del

clock-img

18.04.2009, 11:07

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...jaz pa ful pogrešam Kahlo,Teychy,Lana Luno,Amor Real,Optimizem,Zoe,Bark,MarušaŠ,Marsy,Onina,Monika,Urska238,anckabanancka,
in še druge babnceuser posted image

tole starševsko vlogo so ful resno vzele in nimajo več časa za take traparije kot je rr user posted image

clock-img

18.04.2009, 11:08

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Po mojem so želeli  imeti 3 otroke, kar je danes ful v modi, se mi zdi, vsaj v našem koncu je tak trend. Pa se je malo drugače končalo, bi rekla ...

tudi meni se zdi, da je ful popularno imeti 3 otroke. ali pa vsaj 2 in pomožnosti v razmiku manj kot 2 let.
jaz tega ne bi sfolgala.

clock-img

18.04.2009, 11:10

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Grem malo pogledat kaj se na DIPO dogaja user posted image user posted image user posted image

kaj pa je to dipo?

pa o qlandiji ste pisale. kje je to v LJ? sem pogooglala in mi je padlo ven "QLandija en navadn ku.ac" user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 11:10

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki....

Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico...user posted image

...ja, bliža se polnoč.....user posted image

roke ... pa se kaj drugega naj da kar lepo k sebi...ker drugace ... user posted image user posted image user posted image user posted image

...ti lepo tisto jesti zraven vzami, ko bo začel grabit...mu pa tisto v roke al kam drugam poturiuser posted image

ha ha, ste me nasmejale!

clock-img

18.04.2009, 11:40

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...dan....
Pf in Bubi hvala za odgovorjeuser posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 11:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pa o qlandiji ste pisale. kje je to v LJ? sem pogooglala in mi je padlo ven "QLandija en navadn ku.ac" user posted image user posted image user posted image

Ni v LJ. Eh, saj to je samo šoping center, v katerem so bolj ali manj znane trgovine.

http://www.qlandia.si/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

18.04.2009, 13:44

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...kaj je boljše kupit stajico ali prenosno posteljcouser posted image ....

clock-img

18.04.2009, 14:09

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

...moj sončekuser posted image   pri sosedi...si ga je kr prisvojila zdej pa dobim mail in njegovo slikcouser posted image user posted image user posted image ,pa mi ni bilo nič jasen....

< Sporočilo je popravil gloria -- 18.4.2009 14:12:11 >

clock-img

18.04.2009, 14:31

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

o, frajerček!
tako mlad, pa že na počitnicah user posted image zgodaj je začel!

clock-img

18.04.2009, 14:32

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

mi pa štejemo pike po ličkih in vratu - zdaj so že 4. po moje so norice!

clock-img

18.04.2009, 15:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me pa smo bile celo dopoldan zunaj,smo do europarka šetkale...je bilo fajn toplo....zdaj pa se frklje igrajo na balkonu s prijateljicami....jaz pa lenarim..spet me noge tak bolijo...ne vem kaj je to.
Moj user posted image  pa je v Austriji,imajo snemanje za tv......madoncauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.04.2009, 15:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

M sem danes naredila špinačo in pire....kar z osnovnimi sestavinami...jedla je full...upam da ne bo šraufkanja..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.04.2009, 16:05

clock-img

pf

pencil-img

4436

Grem malo pogledat kaj se na DIPO dogaja user posted image user posted image user posted image

kaj pa je to dipo?

Trgovski center v Mariboru je Qlandija. user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 16:06

clock-img

pf

pencil-img

4436

user posted image

...moj sončekuser posted image   pri sosedi...si ga je kr prisvojila zdej pa dobim mail in njegovo slikcouser posted image user posted image user posted image ,pa mi ni bilo nič jasen....

Gloria tvoj Nik je pa ornk lepotec.

clock-img

18.04.2009, 16:07

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

M sem danes naredila špinačo in pire....kar z osnovnimi sestavinami...jedla je full...upam da ne bo šraufkanja..

Tudi jaz ji naredim špinačo z mlekom, soljo, malo kisle smetane in ni bilo panike. Le česen spustim ven.

clock-img

18.04.2009, 20:33

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

lažni alarm... pikice so izginile user posted image

clock-img

18.04.2009, 20:40

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Tudi jaz ji naredim špinačo z mlekom, soljo, malo kisle smetane in ni bilo panike. Le česen spustim ven.

kakšno mleko pa daš? jaz zalijem z vodo in nato vmešam eno merico AM. bi morala posebej zmešati AM in ga priliti?

clock-img

18.04.2009, 20:49

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

kakšno mleko pa daš? jaz zalijem z vodo in nato vmešam eno merico AM. bi morala posebej zmešati AM in ga priliti?

če ti ne ostanejo grudice AM, je v redu tako. Drugače pa boljše mleko v vodi raztopit prej.

clock-img

18.04.2009, 21:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: pf

z alpskim mlekom in kislo smetano...ma ni se mi dalo vsakemu posebej pocat...ja vem ja...user posted image

clock-img

18.04.2009, 21:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

clock-img

18.04.2009, 21:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image

user posted image  Nik. Upam, da si ga do zdaj že dobila nazaj user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 21:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

lažni alarm... pikice so izginile user posted image

potem pa res niso vodene koze user posted image

Se je pa pri bubiju začelo na obrazu, ena na sencih, potem na čelu. Najprej je zgledalo, kot bi ga pičil komar. To je bilo tudi moje upanje user posted image user posted image user posted image . No, po nekaj urah se je začela voda not nabirat, pikice pa so se počasi širile še drugam. On je imel to obliko, ko je malo velikih izpuščajev. Je pa imel eno v očki user posted image

clock-img

18.04.2009, 21:48

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kake vaje pa vama je pokazala? 

...vaj je blo toliko, takih čisto "vzorčnih", da sem samo gledala in memorirala....upam, da se jih bom večino spomnilauser posted image  .....  sem pa sedaj na lastne oči videla kako fajn je airex blazina.....tam se ni problem kotalit...., sploh ne, če sta 2 ali več skupajuser posted image .....

...te kaj konkretno zanima.....  lažje v živo pokažemuser posted image .....

clock-img

18.04.2009, 21:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nikuser posted image

clock-img

18.04.2009, 21:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ste brale na 24 ur....ma mislim ej...kaj se sprehaja po naši zemlji...bogi otrok..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem