IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*
Danes A praznuje 7 mesecev. Tortico je že imela, zdaj pa se odpravljamo na Koroško..
Dan!
Čestitke vsem ki praznujete!!!
Drugače sem bila pa včeraj prvič večidel dneva odstotna, ker sem imela en seminar. In je

imel prvič tako dolgo L. Čeprav se je seveda znajdel in šel k svoji mami, njeni babici, ki je potem pomagala. Je pa zgledalo nekako takole:
doma je pozabil dudo in plenice, in ker je trgovina bližje kot dom je potem šel v trgovino po nove. Prejšnji večer sem mu pripravila za oblečt in rekla naj vzame obleke/jopice/ žabice...po potrebi. No potem ko sem popoldne prišla do tašče, sem ugotovila, da je vzel pol celotne garderobe
Drugače je bila pa pikica ful znervirana, ker ni navajena da me ni, pa še

je nekaj na vrtu delal in je bila tašča (ki jo ima L sicer rada) sama z njo, ampak je ful jokala. Tud jest ni hotla, tako da so ji mogli mleko po flaši dat, da je sploh kaj skonzumirala

No, saj se je vmes baje tudi smejala pa jih zabavala, ampak ko je pa postala utrujena al pa lačna, je pa zgleda mene hotla. Na koncu je tudi ni mogle več čisto potolažit. Pikica moja. Vidim, da jo bo treba večkrat pustit brez mene za malo dalj časa, da ne bo potem ko bo starejša to ful problem.
No, to je bila naša sobota, nedelja pa zgleda da bo bolj deževna.

Bom vsaj kaj pospravila!