cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrski sončki 2008- 5.del

clock-img

27.03.2009, 13:52

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..jaz sem pa našemu danes za kosilo žgance skuhala....., pa jih zadnjič ni jedel....., bomo videli...... druga varinta pa je bučka pa krompirjevi svaljkiuser posted image ....to ta drugo bi blo fajn ja, če bi mu lahko dala.....bomo mi imeli zraven puranjih zrezkov.... 

clock-img

27.03.2009, 13:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

jaz Galu NIKOLI ne dam nič za jest, kar nisem sama prej probala. Če ti pa že eno uro vre, je pa sigurno kuhana.

ja jaz pa kure za noben denar ne dam v usta,pa adaptiranega oz.kakšnegakoli mleka tud ne...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.03.2009, 14:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

joj,to naše dete....saj ni jedla...par žličk...ostalo pa se zmrdovala ko sam hudič zraven...vse drugo zraven delala...zokne si dol vlačla,se nagibala iz ležalnika,vriskala....ona bi samo sadje jedla

zdaj je novo foro pogruntala..da se je fajn nagnit iz ležalnika z glavo in ven zlest.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.03.2009, 15:27

clock-img

AinB

pencil-img

903

o, kolk je faca tale tvoja pupika user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2009, 15:53

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Sploh ne morem verjeti...kaj se po svetu dogaja....

http://www.ringaraja.net/forum/m_3990268/mpage_1/key_/tm.htm

meni je slo na bruhanje, ko sem to zacela brati...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

27.03.2009, 15:56

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Ooooo pa smo na 5-ki!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2009, 17:29

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...kaj bomo danes kuhale ....

Lari sem naredila cvetačo s paštico in malo kisle smetane sem not dala... Pa pečen pršut ji je bil kr všeč.... Sebi pa tudi cvetačo in malo pršuta na kruh....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

27.03.2009, 17:31

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

za 135 evro

jaz sem pa jo dala za 80€ gor + dežno prekrivalo zraven.....pa se mi dosti zdi

A naj popravim

Ne vem..... nova Jane lupinica je 190 €.... in je bla v bistvu nova, rabljena iz porodnišnice domov in ekrat smo šli v Izolo.... drugače smo se stalno furali z mojim avtom in lupinico, ki je pač v tem avtu... tko da, se mi sploh ne zdi veliko....

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 27.3.2009 17:33:07 >

clock-img

27.03.2009, 18:23

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

za 135 evro

jaz sem pa jo dala za 80€ gor + dežno prekrivalo zraven.....pa se mi dosti zdi

A naj popravim

Ne vem..... nova Jane lupinica je 190 €.... in je bla v bistvu nova, rabljena iz porodnišnice domov in ekrat smo šli v Izolo.... drugače smo se stalno furali z mojim avtom in lupinico, ki je pač v tem avtu... tko da, se mi sploh ne zdi veliko....

jaz mam pa maxi cosi cabriofix..... ma bom kar tak pustila..... je v bistvu polovična cena

clock-img

27.03.2009, 18:33

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 5. del.

Pa še link do 4. dela, da ga ne izgubimo:

TUKAJ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

27.03.2009, 19:40

clock-img

pf

pencil-img

4436

Pozdravljene punce. No pa smo na petici. user posted image  user posted image  user posted image Bravo čvekice.
Lana spančka, meni pa je tak slabo. Počutim se kot ob menstruaciji drugače. Nisem je še imela, je pa čas tak, da bi lahko bila. Joj, joj v kakem bedu sem. Pa napihnjen trebuh sem dobila danes ful.

clock-img

27.03.2009, 19:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz mam pa maxi cosi cabriofix..... ma bom kar tak pustila..... je v bistvu polovična cena

kolk maš ti ceno,fiškauser posted image  jaz jo bom tud kasneje prodala,po moje se šparat ne splača....user posted image

clock-img

27.03.2009, 19:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lana spančka, meni pa je tak slabo. Počutim se kot ob menstruaciji drugače. Nisem je še imela, je pa čas tak, da bi lahko bila. Joj, joj v kakem bedu sem. Pa napihnjen trebuh sem dobila danes ful.

ja,jaz mam zdaj tud probleme s user posted image ,po porodu,prej sploh vedela nisem,da jo imam...zdaj je tak hudo,da moram 2 dni skoraj odležatuser posted image

clock-img

27.03.2009, 20:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kje pa ste vse user posted image

clock-img

27.03.2009, 20:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ohoho.................5.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................

clock-img

27.03.2009, 20:18

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Evo, da se še jaz pofočkam. Drgač sem pa leteča, pečem.

clock-img

27.03.2009, 20:19

clock-img

petra1978

pencil-img

890

user posted image  se mi zdi, da si ti govorila, da pečeš to nutelino torto. A je dobra? Sem razmišljala da bi mogoče to spekla za Galov krst.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

27.03.2009, 20:49

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma kje bi kupla bolj poletno vrečo za spanje? Verjetno bi jo mogla spodaj manj oblečt.... Ma vseeno bi rada kako vrečo... iz debelejšega frotirja magari... 

clock-img

27.03.2009, 21:00

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Lara, Pikapolonica ima take iz pliša, meni zgledajo kar tanke.

clock-img

27.03.2009, 21:03

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image jaz sem blond ampak ne štekam tisto na zsuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ponovi na bolj izi način če sploh jeuser posted image .....

clock-img

27.03.2009, 21:05

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Lara, Pikapolonica ima take iz pliša, meni zgledajo kar tanke.

Ma nebi pliša... jaz bi iz naravnega materiala za pomlad in poletje...

clock-img

27.03.2009, 21:33

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ma kje bi kupla bolj poletno vrečo za spanje? Verjetno bi jo mogla spodaj manj oblečt.... Ma vseeno bi rada kako vrečo... iz debelejšega frotirja magari... 

frotiraste so daleč najboljše. Za MB vem, kje jih prodajajo (v Aladdinu). Evo, zdaj pa imaš razlog, da nas obiščeš user posted image

No, če pa nujno rabiš in ne boš drugje dobila, pa tudi pošta obstaja user posted image

clock-img

27.03.2009, 21:38

clock-img

Marsy

pencil-img

335

Punce, imam lento. Sicer izgleda kot pogrebni trak za k svečam, ampak je tud v tem mal štosa user posted image .
Tako da res hvala za nasvet. Bom probala kakšno fotko gor dat. Jutri se bo dogajalo.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

clock-img

27.03.2009, 21:38

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma kaj ta Aladdin je samo pri vas? Bom pa prišla, če bo treba... user posted image

clock-img

27.03.2009, 21:40

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ma kaj ta Aladdin je samo pri vas? Bom pa prišla, če bo treba... user posted image

Ja, v MB imajo 2 trgovini. Nimajo pa niti spletne strani.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem