writing-img

RE: Septembrski sončki 2008- 5.del

clock-img

04.04.2009, 23:13

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Meni tudi na nek način kruto zgleda, sploh tam, ko sta rokica in nogica v enem okvirju user posted image

tudi meni čudno zgleda..me spominja na kake prizore iz kriminalk user posted image

clock-img

04.04.2009, 23:14

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

lara - fantkom ..vsaj naš je ponavadi to dobival..

...poganjalec, bicikel,  ...nekaj takega bolj za pubece.... al pa kaki vlakec (železnico)....to jih ponavadi ful zanima....  maš ful dobre variante tega iz lesa......

clock-img

04.04.2009, 23:17

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

meni pa je to brezveze...

zakaj?

ne vem...daš dost dnarja praktično za nič..

...zakaj dosti denarja.....  narejeno je bilo iz recimo 1-1,5 paketa wc papirja zloženega v 3 stolpce v obliki 3 nadstropne torte....pa pač okrog malo okrašeno kot torta.... na podstavku......   Prišlo je mogoče vse skupaj z aranžiranjem 10€ (ugibam) meni se je tak za foro v redu zdelo....

clock-img

04.04.2009, 23:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Eno zanimivo stvar sem našla, nisem vedela, da tako prepoznamo, če vročina šele narašča ali je že na max:

Če ima otrok vročino pod pazduho namerjeno 38° C ter mrzle rokice in nogice lahko damo zdravilo(Calpol, Lekadol, Paracetamol v obliki svečk) in počakamo, da vročina poneha naraščati, potem mu lahko naredimo še kopel ali ovitke. Če pa ima otrok pri 38° C tople rokice in nogice nam temperature ni potrebno nižati, ker ne bo več naraščala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

04.04.2009, 23:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Eno zanimivo stvar sem našla, nisem vedela, da tako prepoznamo, če vročina šele narašča ali je že na max:

Če ima otrok vročino pod pazduho namerjeno 38° C ter mrzle rokice in nogice lahko damo zdravilo(Calpol, Lekadol, Paracetamol v obliki svečk) in počakamo, da vročina poneha naraščati, potem mu lahko naredimo še kopel ali ovitke. Če pa ima otrok pri 38° C tople rokice in nogice nam temperature ni potrebno nižati, ker ne bo več naraščala.

zanimivo..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.04.2009, 23:23

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Vam zavidam..... jst nisem z matematiko nikoli najdla skupnega jezika... user posted image

Saraya pa zdaj najmanjše skupne večkratnike išče user posted image user posted image user posted image

misliš imenovalce....ja saj ravno tega ne kapiram,kje pri hudiču jih najdeš??user posted image

moraš jih pobrat iz vseh ulomkov skupaj, ampak samo tiste, ki jih še nimaš user posted image user posted image user posted image
da pa to lahko narediš,jih morš pa najprej razstavit (in pokrajšat,če je treba)

clock-img

04.04.2009, 23:23

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

...poganjalec, bicikel,  ...nekaj takega bolj za pubece.... al pa kaki vlakec (železnico)....to jih ponavadi ful zanima....  maš ful dobre variante tega iz lesa......

Pride to prav za eno leto? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

04.04.2009, 23:24

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

zanimivo... ampak bom ziher pozabila. dejte si zapomnit, če bom kdaj rabila.
upam, da neuser posted image

clock-img

04.04.2009, 23:25

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

zdaj grem pa tudi jaz spat. jutri gremo na koroško. juhu!

clock-img

04.04.2009, 23:26

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image imaš mail
..nočka...

ti tuduser posted image

clock-img

04.04.2009, 23:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

moraš jih pobrat iz vseh ulomkov skupaj, ampak samo tiste, ki jih še nimaš user posted image user posted image user posted image

npr.
1/4
2/5
1/4
ma pri user posted image kje ga najdem tu?'   user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.04.2009, 23:27

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

zanimivo...si bom zapomnila....user posted image

clock-img

04.04.2009, 23:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ma brezveze se z mat.ukvarjat..grem raje E-je študirat..user posted image

zdaj pa res grem...nooooooooooooččččč

clock-img

04.04.2009, 23:29

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

imajo take za 1 leto tud ja.....user posted image

Poganjalec..imaš variante 5 v 1 al nekaj takega....naš ga je dobil pa ga je od začetka potiskal, pa gor sedel, pol pa že vse živo delal

bicike..je bil mišljen kaki tricikel....če ga še nima...

...železnica...pa imajo take fajne lesene....pa pri 1 letu mu je že malo fajn to...

clock-img

04.04.2009, 23:30

clock-img

tia

pencil-img

969

zanimivo

bubi veš pri naši Leni calpol ne pomaga ,za zbijanje vročine zato ji dajem daleron in ji pomaga ,ji kar lepo zniža vročino,če mu ne gre vročina dol,probaj z daleronom, meni P. vedno ga napiše,ter pravi da je možno da ji calpol ne pomaga

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

npr.
1/4
2/5
1/4
ma pri user posted image kje ga najdem tu?'   user posted image user posted image

od prvega ulomka vzameš 4
od drugega vzameš 5 (skupaj torej 4x5=20)
od tretjega bi vzela 4, a ga že imaš - torej ne vzameš nič

skupni imenovalec je 20

in če vse razširiš na dvajsetine, imaš: 5/20, 8/20, 5/20

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

mislim, da ima neckerman neko tako železnico al kao progo za avte (ne tisto pravo avtocesto) v katalogu....tak da vidiš kak to zgleda....

....vsekakor variante...v vezi mobilniuser posted image

clock-img

04.04.2009, 23:31

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

zdaj grem pa tudi jaz spat. jutri gremo na koroško. juhu!

imejte se fajn.... Meni je tam zmeraj fajn... A greste v R?   Jaz grem še dalje ponavadi....user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.4.2009 23:33:02 >

clock-img

04.04.2009, 23:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

npr.
1/4
2/5
1/4

skupni imenovalec = najmanjši skupni večkratnik

Najmanjši skupni večkratnik pa dobiš z razstavljanjem, kot ti je olivija svetovala.

Pa da ne bomo celih inštrukcij tu imeli - lahko uporabljate kalkulator? Pol se raje nauči v kalkulator ulomke tipkat, pa je problem rešen user posted image

clock-img

04.04.2009, 23:33

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

A greste v R?   Jaz grem še dalje ponavadi....user posted image

ah ne, mi gremo do SG user posted image

clock-img

04.04.2009, 23:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

olivija ,neeeeeeeeee,zmotla sem seuser posted image user posted image
1/4
2/5
1/6

clock-img

04.04.2009, 23:34

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Pa da ne bomo celih inštrukcij tu imeli - lahko uporabljate kalkulator? Pol se raje nauči v kalkulator ulomke tipkat, pa je problem rešen user posted image

...ampak samo kratkoročnouser posted image .... dolgoročno je boljše, da proba tak kot sta ji z Olivijo napisali najprej.......kdo bo pa kasneje A in M pol to pokazaluser posted image

clock-img

04.04.2009, 23:35

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

A greste v R?   Jaz grem še dalje ponavadi....user posted image

ah ne, mi gremo do SG user posted image

ma sem mislila ko sem videla kam si hodila v sr. šolouser posted image ... Moja sestrična tud veš.... je 81 letnica

clock-img

04.04.2009, 23:37

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: tia

zanimivo

bubi veš pri naši Leni calpol ne pomaga ,za zbijanje vročine zato ji dajem daleron in ji pomaga ,ji kar lepo zniža vročino,če mu ne gre vročina dol,probaj z daleronom, meni P. vedno ga napiše,ter pravi da je možno da ji calpol ne pomaga

bubi pa reče paracetamol je paracetamol user posted image

Ni panike, saj mu zbijem s Calpolom, ampak se mu nazaj dvigne po 3-4 urah. Pri nas je bolj problem, ker noče pit user posted image  

clock-img

04.04.2009, 23:38

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

ma sem mislila ko sem videla kam si hodila v sr. šolouser posted image ... e 81 letnica

o ti špijon user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem