writing-img

JULIJKE

clock-img

09.05.2005, 18:07

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Da se še jaz pofočkam,

DANES SEM PREDALA POSLE V SLUŽBI in uradno in neuradno VEČ NE DELAAAAAM!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdele pa držim pesti za našo Tinko74, ki so jo poslali v porodnišnico, ker ni čutila pikca pa je CTG nekaj čudno kazal... Pupe, imejte jo malo v mislih :rozica::rozica::rozica:

Pupa

clock-img

09.05.2005, 18:35

clock-img

Talči

pencil-img

446

Cipresa,
naj te potolažim, da nisi edina. Jaz imam tudi +11 kg. Na zadnjem pregledu me je moj G malo kregal, da sem jih prehitro dobila zraven, ampak jaz čisto normalno jem. Nič mi ne zateka, pijem sicer dosti, le občasno se mi prebava malo ustavi. Nimam pojma, kje so se nabrali. Vsi mi pravijo, da sem ista kot sem bila (startala sem s 53 kg), samo da imam velik trebušček... Kaj mormo...
LP
Talči

clock-img

09.05.2005, 18:44

clock-img

valentina.

pencil-img

175

Ojla,

jaz pa vas lepo pozdravim in vam kaj več povem jutri ko imam pregled - od zadnjega se nisem vagala :ups:.
Se bojim da mi bo od strahu pred tehtanjem dvignilo še pritisk :). Čisto za vsako sladkarijo mi je zdaj žal, ampak kaj čmo ...

Lep dan in :rozica: vsem! valentina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem