IZVIRNO SPOROČILO: Steffi
Dobro jutro,
mi smo že auf od 5-ih. Naš pikec včeraj popoldan ni hotel nič spat, tako da je potem omagal ob 7.30 po dolgotrajnih borbah najprej z mamico nato pa še s tatijem. Jedli smo ob 10.30, 1.10 in nato ob 5-ih, ko je bilo konec s spanjem. Sedaj je zaspal, upam da bo spal vsaj 2 uri, ker če je nenaspan je pravi mali tečko.
Pupe kako vam uspeva uvajenje dnevnega ritma? Jaz bi želela, da piki spi enkrat dopoldan in enkrat popoldan ter nato spanje od 9 ali 10, ampak imam velike težave predvsem s tem popoldanskim spanjem. Včeraj sva se borila od 1 do 5 pa mi ni uspelo. Taj je že tako utrujen, da komaj gleda, ampak spat pa no go.
Grem še jaz malo zalegnit, da naberem moči.
Meni ne uspeva

sicer gre vedno počivat dopoldan in popoldan, ampak samo kadar on hoče - ne morem ga prisilit. Imam pa isti problem kot ti - kot da ne bi znal zaspat (čeprav sm brala, da eni dojenčki res ne znajo zaspat in so zato sitni ko driske).
Čez dan gre itak spat kadar mu paše in zdej je že 3 dni tako priden... samo sm ga odvadla tega, da zaspi na rokah!
ko ga vidim, da je koma in nekaj njuri, ga enostavno primem in ga dam v posteljico, prižgem njegov vrtiljakec in tako se on umiri in tudi SAM zaspi!
in enako zvečer.. samo moreš pazit.. pri takih občutljivih dojenčkih ne smeš zamudit njegove ure, ko bi rad zaspal... meni zaspi tam nekje od 18.30 do 19.30.. in takrat ga MOREŠ dat spat.. js sem ene 3x zamudila pa sm ga dala ob 20.00 (ker sem bla še okoli

) in pol sm mela sranje do 21.00 zvečer, pa še ponoči se je zbujal, ker ni zaspal prav... tako, da zdej sm se navadla in se trudim bit ob pravi uri doma, da ga lepo naštimam in dam spat..
čeprav mi ne rata vedno, ker je to fuul zgodaj.. js bi bla pa še okoli takrat
samo ni kaj... on je šef