Ob dopolnjenih 2 mesecih čestitke Leonardu, Žaku in Sanninemu
!
AD3 - Jaz sem ji šele pred kratkim začela dajati, ker je imela krčke in ker smo veliko zunaj se mi je zdelo, da lahko malce počakajo. Se mi pa zdi, da malce več prdka in jo črviči odkar jih spet dajem.
Plenice št. 3 - Mi jih uporablajmo že kar nekaj časa, ker je že pri 2 mes. imela 5600g in se mi je zdelo, da ima takšne šlauhke okoli bedrc, da jo pleničke št. 2 tiščijo.
Yania - Ne vem kaj naj ti rečem. Pošiljam ti samo enega velikega objemčka.
srečanje - Jaz sem za. Mi paše datum okoli 1.6. ali pa 2.6., ker je tudi moj doma - ima dopust. Fino je zato, ker imam 2 za pazit in sama z dvema se mi utrga, ker Jure ni niti sekunde pri miru. Mi pa ustreza kjerkoli (čolnarna ali pa BTC), jesti pa tako ali tako ne smem nič od sladoledov in sladic. Vodo imajo pa vsepovsod.
Sem pa bolj za uro okoli 10ih, ker ob poldne gre Jure že spat in še kosilo ima prej.
pestke v usta - Ja, te so trenutno zelo aktualne.
pasenje kravic - Jaz jo dam večkrat po par minutk. Je rekla P iz mojega roj. kraja, da pri 3 mesecih jo lahko tako pustim tudi po 10-15 minut, če ji paše in ima toliko moči. Da je to dorbo za razvijanje mišic, le da je treba paziti, da otrok pravilno pase kravice. Položaj rok in podobno...
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
Imam vprašanje za tiste, ki imate tudi starejše otroke...Koliko časa jim čez dan posvetite in kaj počnete skupaj?
Jure je doma z nama s Katjo, ker ne hodi v vrtec in Katja tudi čez dan veliko spi, tako da je Jure "glavni". Skupaj kuhava, kadar smo zunaj Katja največkrat takoj zaspi in spi celo urco, midva z Juretom se pa podiva po dvorišču. Popoldne pa je itak glavni, ko je oči pride in smo vsi skupaj zunaj, pa še tast in tašča, pa še moževa teta je naša soseda, ki jo ima tudi rad in gre rad k njej gledat račke, pa zajčke,... Pa tudi doma imamo ogromno živali. Okoli 18, 19 ure pa gresta večkrat z očijem na kolo in na tobogana, da se še malo z drugimi otroci okoli podi.