IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
Ljubljančanke, kaj zdaj velja za ponedeljek ob 10 ali kako?
Yania, hvala za ponudbo za prevoz. Če bo fajn vreme bom se sama zorganizirala, ker imam itak še kup opravkov v mestu pa sploh ne vem kako bi stlačile dva vozeka kam...
Moj
bo danes in jutri spet pomagal pri sosedih (tašči) polagat laminat in oblogo v dnevni... bodo kmalu imeli vse prostore prenovljene... midva pa v hiši nič novega ne narediva... no saj bo kmalu fasada..., ampak je hiša res luknja brez dna, to kar žre evrčke..., bo treba še kar nekaj pohištva, pa stopnišče zrihtat, pa potem nov avto kupit... ni konca šparanja.
Ampak glavno, da smo zdravi in srečni!!!!
ja, po mojem velja. Samo še lokacija... Odvisno od vremena. Čeprav je za parkirat boljši BTC. Predlagam, da lokacijo jutri dorečemo, ko bo vremenska slika bolj jasna
Kar se pa hiše tiče, pa ne govori... Midva čez 14 dni dobiva še balkonske ograje, pol je pa vsaj zunanji izgled hiše končan. Notri je pa še ogromno za zrihtat, vsak prostor, ki ga želiš opremit, te stane še pa še. In tudi mi bomo čez 2-3 leta menjali možev avto (če zdrži do takrat...

. Že zdaj ima 170.000 km). Potem bi pa rada še okolico hiše uredila in škarpo bi morala potegnit, pa ograje dat... In potem nama en gradbenik reče, da bi naju samo škarpa prišla 60.000 EUR!!!!! Sej niso normalni. To je za 3 fasade. No, pa še terasa in dvorišče, ki ga je treba asfaltirat. Nikoli konca. Mogoče pa kdaj na lotu zadanem

. Sicer pa je važno, da imamo kje bit in da smo na svojem, pa da smo zdravi in se mamo radi