Dobro jutro...naša noč je bila cela žurka, celo noč je nekaj jamral, pa jokal, pa ziza not, pa ziza ven...aaaa, rabim zobotrebce,da mi oči skupaj ne potegne.
Kapljice niso kaj dosti pomagale...mislim,da bomo tudi mi šli po te bio gaia, da vidim,če bo kaj boljše
Pri nas bo pa danes taaak lep sonček.
Bo treba en sprehod udarit...edino ne vem, koliko časa po kopanju se ne sme ven, ker ga bomo glih danes kopali, upam,da ne bo patronažna ful pozna, ker pol ne bo nič s sprehodom.
=jasna= - a praviš,da se buggyboard pri vas ful obnese...upam,da se bo pri nas tudi, pol bomo brez problemov lahko šli na kak daljši sprehod....sem se pa nasmejala zadj tem tvojim podvigom, si te kar predstavljam kako se odrivaš z vozičkom
mamaM - tebi je že lažje na sprehodih, je Žiga že dovolj velik,da gre lahko sam, pa tudi že razume veliko več, pa ni treba za njim laufat
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
Tu je nova slikica našega Blaža...če jo lahko prosim zamenjate na seznamu, hvala
Urejeno!
A si ga prav za seznam takole naštimala, malega pozerja?
Kak je srčkan!
Ne, je bil kar cel dan tako lepi, je dobil od babi in dedija za darilo, pa smo ga morali malo uštimat preden prerase.
tulipan - me smo pa že mislile,da si šla po malo štručko, ti pa okoli kafetkaš
...to je zaenkrat to...grem še malo facebook prečekirat