IZVIRNO SPOROČILO: julam
kaj pa tatko pravi? Edino, kar šteje, je njegova beseda! Jaz grem vsako leto z otroci sama na morje, za 14dni. Sej nisem nora, da bom čakala doma, če smo lahko vsaj poleti na morju. Je že res, da familija paše skupaj, ampak saj ne greš za celo življenje
. Take izjave me pa res pogrejejo. Upam drugč, da tvoja taščica ni tako pametna kot moja
.
Naš tatko...naš tatko reče "sej jaz ti ne branim"...ampak ob kakšni "posebni" priliki mi zna kar fajn vržt naprej...
Dokler sva živela stran od obojih staršev je bilo vse 1A...ker smo hodili na vsake 14 dni k enim in drugim...od kar sem se preselila k njegovim in kasneje v hišo čez dvorišče, pa je postalo vse kaotično...kakšen dan se počutim kot v zaporu obdanem z bodečo žico

...njegova mama je zelo posesivna in vse bi rada bila na tekočem...ima priliko videt otroke in nas vsak dan...pa celo popoldan spi in pol pride, ko jih moramo dat spat, valda nam zmeša čel protokol...če mojemu kaj omenim, mi reče, da mojih nebi vrgla iz hiše, če bi prišli na obisk

...ma je malo drugače, ker moji živijo 90 km stran?!...in pol je tukaj ljubosumje, ker imajo moji več od vnukov kot oni...ma cela telenovela...kakšen dan me ima, da bi se za vedno odselila z otroki v kakšno podnajemniško stanovanje, samo, da bi imela mir v sebi...