Najaa
za tvoje uboge pikice...ja vem kako je to če ti otroček z vrtca vse živo nosi...no moja Naja je bila stara 14 mesecev ko je šla v vrtec..in smo bili non-stop bubani do ziher tretjega leta fuuulll...tako da sva že izpisala jo, u bistvu, sva se zadnji čas premislila, da je nisva...sva že privat varuško našla...ma neumno mi je bilo res 100 na uro plačevat tolk vrtca, pa nič ni bila noter...našo smo totalno pocajtali, pa ko sem jo pripeljala nazaj v vrtec, so bili eno otročki z zelenimi smrklji kot tisti troli iz risanke Palček David...ma ne hecam se, res, pa brez zamere,,,samo ne vem no,,,kam to pol pelje...no sej sm rekla, kam, to da smo pristali v bolnici, ker telo enostavno ni več zdržalo tega.....pa da o vnetih učkah ne govorim, pa to stalno eni in ista starši...pa sej vem kako je z bolniškimi, samo saj je kaka soseda, babica...ma ne vem....upam da bo zdej kaj drugače pri Timonu...ko bo šel v vrtec...
Škoda da te jutri ne bo...sem s že prav veselila, da se vidimo, samo ni kaj,,,prvo so naši sončki...se bomo pa drugič dobile...boš povedala kdaj boš v Lj..a ne?
A vas tudi praskajo nohtki, ko podirate kupčeka?...ma jaz sem ko bi imela enga mačka na trebuhu, če se le da , potegne celo črto...pa smo postrigli danes, pa nič boljše...bo treba spet puli oblečt....
Mama milchy...hvala za idejo...res si super idejo dala...pa veš kaj, da imam točno tako rožico doma, pa vazo iz ikee, pa bom sama to jutri se poigrala...ko mam ful tega pisanega peska....